NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Ја да им ебам матер на овие моиве, што една ебана предност не знаат да одржат.
Иначе секако очекував победа.

4:2 во продолженија. Not sure if good defence or bad shooters.
Чекајте бе, одма ги отпишавте Оклахома и Бостон по одиграни 2 односно 1 утакмица.
Мое правило е, дека може да се суди, кога ќе се изиграат 4 утакмици, по 2 на домашен терен.
Ебати правило, пак не можам ништо да пресудам :)

Како и да е they did it.
Тепаа Бостон едвај се изгубија ептен трета четвртина ги притиснаа многу но добра игра како што кажа Пирс инстант класика може да се стави утакмицава.
Последната покушана тројка на Вејд за победа колку беше срцетрепателно...

20 seconds to go, the ball is in my hands, what should i do ?
Should i remind you that i did this before, should i just sell shoes, what should i do ?
should i tell you that i am championship chaser?
Should i do what you want me to be ?
Seriously what should i do ??
Should i fucking shoot for real this time, should i win this game and not to be choker anymore, what should i do?

I know, i''ll pas to Udonis fucking Haslem he knows what to do......

Добро де, шутна Џејмс пред некој ден и што направи?

20 seconds to go, the ball is in my hands, what should i do ?
Should i remind you that i did this before, should i just sell shoes, what should i do ?
should i tell you that i am championship chaser?
Should i do what you want me to be ?
Seriously what should i do ??
Should i fucking shoot for real this time, should i win this game and not to be choker anymore, what should i do?

I know, i''ll pas to Udonis fucking Haslem he knows what to do......

:pos::pos::pos:

И потоа со Дурант ќе го споредвате оваа 115 килограмската пичка..можеби е играчиште ама никогаш нема да добие почит ако не покажи квалитет кога се крши утакмицата..и дали се сеќавате на моментот кога беше нерешено и кога Реј Ален од чиста позиција кога го погоди ќошот од таблата:pos:..чоекот погоди одпојќе и сите го заборавија ова ама беше пресмешно да сиби веко:pos:

Која инфракт завршница човече,премногу ќе беше 2 пати у продужетци да тепа Мајами.
Пирс и Рондо:cuc:
rondo.jpg

Рондо најновиот член на Ентерпрајз :)

Detroit e edinstven tim koj imase vistinska petorka, a ne kako denesnive timovi so dvajca-trojca da go nosat cel tim...
Добро бе сарказам, не си земај се при срце.
Инаку реално вчера Вејд ја зезна работата. Колку-толку чист шут имаше за 3ка, мораше да го погоди, ама добро е не го погоди, па тек сеа ќе има колежи до крај на плејофот.
И да Рондо вчера:cuc::cuc:

Леброн во плејофот засега

30 п / 9 ск / 5.5 ас ( 50% шут од поле )

Против Бостон засега

32 п / 9.3 ск / 4.5 ас ( 52% шут од поле )

Леброн во последна клучна четвртина засега

7.8 п ( 48% шут од поле ) - мислам само Дурант има подобро засега во плејофот, иначе во регуларната сезона Леброн водеше.

Да, спомнувате дека му ја подаде на Хаслем, а никој ништо не спомна дека тројца околу него имаше а и дека неколку секунди пред тоа даде тројка и буквално сам ги врати во игра.

Вејд шо си го мафта секоја утакмица ( пред се во прво полувреме - има просек од само 5 поени досега во серијата во прво полувреме:facepalm: ) не е вина на Леброн.

Иначе Бош ќе се врати следната утакмица.

Остај, не шутнал последен шут :)
Мислам, мене чисто океј ми е, нека не шутира, секако Хаслем има многу помали шанси да погоди од него. Така да слободно нека му ја дава него топката.

Ајде ако сакате да заработите паре лупајте ја оклахома 2 ка,нема кај да бега:)

битно ЛеБрон не шутнал на крај :tapp:
а пак да шутнеше преку тројца и да промашеше, тогај ќе јадевте .... , оти пак шутнал преку тројца :tapp:
никако да им се угоде на ЛеБрон хејтерите, а и тие шо крекат, најверојатно нивните тимови се веќе на фишинг трип

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom