NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Ајде ако сакате да заработите паре лупајте ја оклахома 2 ка,нема кај да бега:)

hello-yes-this-is-dog.png

Дечки дајте некој линк за утакмицава вечер....

Значи, човеку со 1000 банови, јас сум поставен за модератор за да го средам колку толку овој подфорум, бидејќи е каша попара. Верувај нема да има никаква пристрасност кон фанови на Лејкерс, едноставно се што ќе биде оф топик ќе биде бришено, а секоја навреда, мешање на полови органи, мајки-шајки ќе биде казнето со бан.
А ти си баниран 100 пати не бидејќи пратиш кошарка туку поради ниското ниво на култура и на изразување што го поседуваш. Секоја чест, стварно пратиш кошарка али смени го начинот на изразување и нема да имаш никаков проблем.

Вчера до полувреме глеав и викам ај ќе легнам, пошо ги изгазија до тогаш и сабајле станувам глеам на продуженија тепале. Ми се исполнија очекувањата, и двете текми се 2-2, сега едноставно ќе си уживам во кошарката што ја нудат двете серии.
Рондо :cuc:

Па како што знам ке ги даваат сите до крај од сега...
Не знам можда лошо сум разбрал.
Следно на Спорклуб ќе биде 6тата Мајами-Бостон....барем мислам дека така најавија.

Ајде сега пак зборувајте судиите суделе за Леброн :)

Добро прво полувреме за оклахома, освен првите неколку минути кога не можеа ништо да погодат,преостанатито дел доминираат водат 8 разлика на полувреме иако тоа водство можеше да биде и поголемо.

Зошто не игра Дурант??..или игра а не сум го заприметил:eek:...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук:pos:

Зошто не игра Дурант??..или игра а не сум го заприметил:eek:...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук:pos:
http://eventosppv.me/canal-1.php
Иначе игра, 4-5 асистенции има со неколку коша.

Па да ти кажем право добра одбрана му играат у текот на целата серија,не го остваат топка да прими затоа не си го видел:)ама дурант си е дурант ќе распали кога ќе биде нај потребно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom