NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дечки дајте некој линк за утакмицава вечер....

Член од
23 август 2010
Мислења
40.375
Поени од реакции
118.733
Значи, човеку со 1000 банови, јас сум поставен за модератор за да го средам колку толку овој подфорум, бидејќи е каша попара. Верувај нема да има никаква пристрасност кон фанови на Лејкерс, едноставно се што ќе биде оф топик ќе биде бришено, а секоја навреда, мешање на полови органи, мајки-шајки ќе биде казнето со бан.
А ти си баниран 100 пати не бидејќи пратиш кошарка туку поради ниското ниво на култура и на изразување што го поседуваш. Секоја чест, стварно пратиш кошарка али смени го начинот на изразување и нема да имаш никаков проблем.

Вчера до полувреме глеав и викам ај ќе легнам, пошо ги изгазија до тогаш и сабајле станувам глеам на продуженија тепале. Ми се исполнија очекувањата, и двете текми се 2-2, сега едноставно ќе си уживам во кошарката што ја нудат двете серии.
Рондо :cuc:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Па како што знам ке ги даваат сите до крај од сега...
Не знам можда лошо сум разбрал.
Следно на Спорклуб ќе биде 6тата Мајами-Бостон....барем мислам дека така најавија.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ајде сега пак зборувајте судиите суделе за Леброн :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Добро прво полувреме за оклахома, освен првите неколку минути кога не можеа ништо да погодат,преостанатито дел доминираат водат 8 разлика на полувреме иако тоа водство можеше да биде и поголемо.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Зошто не игра Дурант??..или игра а не сум го заприметил:eek:...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук:pos:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Зошто не игра Дурант??..или игра а не сум го заприметил:eek:...не е е можно да играат толку страшна одбрана на него за да не сум го заприметил..јбг овие стримојте се за никаде и неможам да препознаам дали е Ибака,Дурант или Куук:pos:
http://eventosppv.me/canal-1.php
Иначе игра, 4-5 асистенции има со неколку коша.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.553
Поени од реакции
17.987
Па да ти кажем право добра одбрана му играат у текот на целата серија,не го остваат топка да прими затоа не си го видел:)ама дурант си е дурант ќе распали кога ќе биде нај потребно.

Kajgana Shop

На врв Bottom