Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
вестбрук од херој (за можеби победа на крај), до трагичар за својот тим
сепак уште ништо не е готово. мајами мора да ја добијат наредната утакмица, за официјално да бидат шампиони. само да не е нешто сериозно со Џејмс
како можеш да плукаш по Харден само ради лошата игра во финалето. ипак прв пат играт финале цел тим на Оклахома (со исклучок на Перкинс и Фишер). неможеш ти да очекуваш оти газиле во цел плејоф дека титулата во финале ќе им дојди сама. јас воопшто не сум разочаран ниту од Харден ниту од тренерот ниту од цел тим на Оклахома. едноставно неможеш да очекуваш толку многу, првпат играт финале, сепак треба искуство, баш добар пример горе некој спомна за 2007 кога леброн со Кливленд исто беа млади и неискусни.Овие Бобкетс наводно биле подготвени да даваат втор пик на драфт за Харден ...
Давај без око да ти трепне, ти ебам брадата гадна преценета, ужасен е во финалево, у македонско првенство боља кошарка играат во вакви моменти, срам ме фаќа што го гледам ваков мизерен.
Заслужуваат да изгубат Оклахома само ради исфорсиранава мизерија, и напред и назад е класичен минус.
сепак уште ништо не е готово. мајами мора да ја добијат наредната утакмица, за официјално да бидат шампиони. само да не е нешто сериозно со Џејмс