Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Мислиш сфатиКасно сфати што направи...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш сфатиКасно сфати што направи...![]()
Same here.Ova dete od 10 godini go znae, kaj Vestbruk blekaut, auu, se osekam ko tezok grev da sum naprail sto sakav Okc da igra u finale na smetka na SAS, ova e eden od onie momenti koga gledas nekoj rezil na tv i tebe sram te faka.
Дека е најлошиот плејмејкер што играл и финална серија.Не сум баш убаво информиран, може некој да ме просветли и да ми каже што рекол Меџик за Вестбрук?![]()
Дека е најлошиот PG шо играл некад у финале.Не сум баш убаво информиран, може некој да ме просветли и да ми каже што рекол Меџик за Вестбрук?![]()
Ако не се лажам тие 4 му се од прва четвртина, ако не прва од втора се. Второ полувреме кош не даде.Него видовте зошто беше граница5,5 коша за перкинс у кладилница?ако не се лажам 4 коша даде.
Затоа реков,да не се летате тој топка не чепна не па кош да даде,тоа еднаш се дешава да има,над 10 поена.Ако не се лажам тие 4 му се од прва четвртина, ако не прва од втора се. Второ полувреме кош не даде.
Само за разлика од леброн,, дурант има поквалитетни соиграчи,само некој немаат мозокМене овој тим на Оклахома, ми личи на тој на Кливленд Кавалирс кога играше финале со ЛеБрон... Млад, неискусен тим, а и Дурант ме потсетува на ЛеБрон во тие времиња![]()