NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
3-1....Wade vtoriot prsten ti e tuka prodolzi taka....posle tolku hejt i site sto gi otpisuvaat celo vreme....Wade i kompanija pokazuvaat deka se sampioni

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
И покрај 45 поена на весбрук, изгледа меџик би у право до негде:Dа баш мислев дека сам ќе ги донесе до победа.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Не сум баш убаво информиран, може некој да ме просветли и да ми каже што рекол Меџик за Вестбрук? :noze:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Него видовте зошто беше граница5,5 коша за перкинс у кладилница?ако не се лажам 4 коша даде.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Не сум баш убаво информиран, може некој да ме просветли и да ми каже што рекол Меџик за Вестбрук? :noze:
Дека е најлошиот плејмејкер што играл и финална серија.

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Вестбрук :facepalm: Харден :facepalm: Брукс :facepalm: ... абе ај :(

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.764
Поени од реакции
11.753
Него видовте зошто беше граница5,5 коша за перкинс у кладилница?ако не се лажам 4 коша даде.
Ако не се лажам тие 4 му се од прва четвртина, ако не прва од втора се. Второ полувреме кош не даде.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Во први 5 минути, 4 коша на Перкинс и од тогаш па до крај, човекот играше за кладилници :pos:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ако не се лажам тие 4 му се од прва четвртина, ако не прва од втора се. Второ полувреме кош не даде.
Затоа реков,да не се летате тој топка не чепна не па кош да даде,тоа еднаш се дешава да има,над 10 поена.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Мене овој тим на Оклахома, ми личи на тој на Кливленд Кавалирс кога играше финале со ЛеБрон... Млад, неискусен тим, а и Дурант ме потсетува на ЛеБрон во тие времиња :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Мене овој тим на Оклахома, ми личи на тој на Кливленд Кавалирс кога играше финале со ЛеБрон... Млад, неискусен тим, а и Дурант ме потсетува на ЛеБрон во тие времиња :)
Само за разлика од леброн,, дурант има поквалитетни соиграчи,само некој немаат мозок:D.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.297
Da se razbereme, ne vikam deka Oklahoma se losi a Majami toa go koristat inace ...
Ne, Majami igra dostojno za edno finale, pokazuvaat sampionski karakter i vo momentov poseduvaat SE za da konecno i Lebron go stavi toj postakuvan prsten na ruka, vo paket so Spoelstra i ostanatite.

Toa sto me iritira e sto na drugata strana imaat tim koj kako sto rekov, e parodija na tim dostoen za edno vakvo finale, a se ocekuvase epic finalna serija, pa i na nba.com pedercinjata imaa naslov izvini Boston ali navivame za Majami - OKC finale, vo toj stil beshe, nesto u stil please god please god make it happen, taka nesto, apla pederski ama i tie go ocekuvaa ona sto site go ocekuvavme.

A sto dobivme od Okc ? Edno ogromno nisto, ni go plesnaa u faca, ko da odis u kino so ocekuvanja deka ke gledas film koj bi dobil oskar a tie Twilight kecot ti go davaat. Mamuimebam.

Sea se dvoumam i dal vredi pak do ova vreme da se ostanue na narednata, ke vidam, ke razmislam dobro zasto posle tretata tekma si rekov ajde, konecno ke gi vidime Okcalohma vo edno seriozno izdanie a tie duplo poveke me razocaruvaat vo situacija koga mislev deka toa ne e mozno, pa sega se plasam da pomislam sto moze da e sledno. Lebron ako ne igra sigurno ke gleam, ne za drugo, ete ti neizvesnost ... ako se svakame, ali se nadevam nema toa da e slucaj.

Kajgana Shop

На врв Bottom