- Член од
- 31 август 2012
- Мислења
- 127
- Поени од реакции
- 17
Видов сеа срање невидено.Боље да немаШегобиец низаеден !
![]()
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видов сеа срање невидено.Боље да немаШегобиец низаеден !
![]()
![]()

Ај и тука да прашам. Ја симнав "NBA2K14-SKIDROWCRACK.COM" и ми бара крак играта а никаде во фајловите нема крак. Чаре нешто ?
Накнадно треба да си симнеш...Побарај си на гугл ке ти даде торенти од кракот пошто од skidrow го нема фајлот да се симне.
Глупости. Ако не ти е проблем ќе ми пратиш линк по ПП од кракот што ти го користиш ? 
... пошто најмногу користена ми е MyCareer опцијата на таа и ќе коментирам...заеби ти реалност кога ја како руки центар после 5-6 утакмици се уигрувам толку добро со соиграчите па во натпревар да везам по 40+ поени, 10+ скока, 4+ блокади, 4+ украдени и 5+ асистенции....првиот трипл-дабл го направив во седмата утакмица од кариерата...се на се моја оцена за 2k14 е 4/10 ... 2k13 каде каде беше по реална. Јесда имаше повеќе багови, али требаше да го испотиш газот сезона или две за да стасаш до оваа статистикаА да пробаш на појако ниво да играшиграва е... пошто најмногу користена ми е MyCareer опцијата на таа и ќе коментирам...заеби ти реалност кога ја како руки центар после 5-6 утакмици се уигрувам толку добро со соиграчите па во натпревар да везам по 40+ поени, 10+ скока, 4+ блокади, 4+ украдени и 5+ асистенции....првиот трипл-дабл го направив во седмата утакмица од кариерата...се на се моја оцена за 2k14 е 4/10 ... 2k13 каде каде беше по реална. Јесда имаше повеќе багови, али требаше да го испотиш газот сезона или две за да стасаш до оваа статистика

А да пробаш на појако ниво да играш![]()

па ваљда после 5 години со NBA не играм уште на All Star ниво![]()

да 12...иначе како руки оди извај минутажа првата полу-сезона на 6 мин 1/4На 12 минути 1/4 играш??
Ја играм на 6 минути и имам просек од 31/6.5/6 на суперстар ниво![]()

да 12...иначе како руки оди извај минутажа првата полу-сезона на 6 мин 1/4![]()

,имав просек од 36 поена и 1.4 асистенции и 2.8 скокаЈа како руки,станав стартер тек пред почеток на плеј-оф
И после во плеј-оф партали,имав просек од 36 поена и 1.4 асистенции и 2.8 скока
Зимав по 25-30 шута