NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Цепелин = Pass Modifier(offense) + Shoot ,
По мој контроли Signature skill I,и следните On-The-Fly-Coaching Ј,К,Л на тастатура, за зона Л стегаш и си одбираш, на К има опции во одбраната на пример пресинг на шутери,затворање на рекет и сл. А во напад на Л посебни акции , на К има поставеност на твоите играчи на пример 4 надвор 1 во рекет, 3 надвор 2 во рекет и така.. се надевам сфативте :D

Ај и тука да прашам. Ја симнав "NBA2K14-SKIDROWCRACK.COM" и ми бара крак играта а никаде во фајловите нема крак. Чаре нешто ?

Ај и тука да прашам. Ја симнав "NBA2K14-SKIDROWCRACK.COM" и ми бара крак играта а никаде во фајловите нема крак. Чаре нешто ?

Накнадно треба да си симнеш...Побарај си на гугл ке ти даде торенти од кракот пошто од skidrow го нема фајлот да се симне.

Накнадно треба да си симнеш...Побарај си на гугл ке ти даде торенти од кракот пошто од skidrow го нема фајлот да се симне.

:tapp: Глупости. Ако не ти е проблем ќе ми пратиш линк по ПП од кракот што ти го користиш ? :)

играва е :гомце: ... пошто најмногу користена ми е MyCareer опцијата на таа и ќе коментирам...заеби ти реалност кога ја како руки центар после 5-6 утакмици се уигрувам толку добро со соиграчите па во натпревар да везам по 40+ поени, 10+ скока, 4+ блокади, 4+ украдени и 5+ асистенции....првиот трипл-дабл го направив во седмата утакмица од кариерата...се на се моја оцена за 2k14 е 4/10 ... 2k13 каде каде беше по реална. Јесда имаше повеќе багови, али требаше да го испотиш газот сезона или две за да стасаш до оваа статистика

играва е :гомце: ... пошто најмногу користена ми е MyCareer опцијата на таа и ќе коментирам...заеби ти реалност кога ја како руки центар после 5-6 утакмици се уигрувам толку добро со соиграчите па во натпревар да везам по 40+ поени, 10+ скока, 4+ блокади, 4+ украдени и 5+ асистенции....првиот трипл-дабл го направив во седмата утакмица од кариерата...се на се моја оцена за 2k14 е 4/10 ... 2k13 каде каде беше по реална. Јесда имаше повеќе багови, али требаше да го испотиш газот сезона или две за да стасаш до оваа статистика
А да пробаш на појако ниво да играш :D

На 12 минути 1/4 играш??
Ја играм на 6 минути и имам просек од 31/6.5/6 на суперстар ниво:D
да 12...иначе како руки оди извај минутажа првата полу-сезона на 6 мин 1/4 :D

да 12...иначе како руки оди извај минутажа првата полу-сезона на 6 мин 1/4 :D

Ја како руки,станав стартер тек пред почеток на плеј-оф:)
И после во плеј-оф партали:D,имав просек од 36 поена и 1.4 асистенции и 2.8 скока
Зимав по 25-30 шута

Ја како руки,станав стартер тек пред почеток на плеј-оф:)
И после во плеј-оф партали:D,имав просек од 36 поена и 1.4 асистенции и 2.8 скока
Зимав по 25-30 шута

абе за да станиш стартер од коа знам ја истата филозофија е...гледај само оценката да си ја билдаш да биди барем чиста А ...па за некои 10-15 утакмици се станува стартер...дури и на 6 мин 1/4 ...шутеви колку сакаш земај, само процентот нека ти биде над 55...;)

Јас на 6 мин ги изиграв сите 82 утакмици(без симулирање на утакмиците) прва сезона првите 10 утакмици со Пеликанс, па 6 утакмици Нетс и барав трејд ме пратија во Никс.Сезоната ја завршив 25.1 ppg, 4 apg, 3 rpg , лидер во поени , лидер во блокови 1.5пг , лидер во украдени 2.1, најдобар дефанзивен, МВП и зедов титула со Никс во финале исто така МВП .Играм на Hall of Fame и 89 рејтинг :D

Не ме дупете сезона 2014/2015 ја завршив со просек 28.9/7.5/7 и не земав МВП,од почеток па до сеа(а сеа сум 2017)ЛеБрон зима МВП(n)

Еден месец изиграв со SF и минутажа ми е 40 мин а статистика ми е 16-4-4 и по 1.5 блокови и асистенции.Само незнам како да ми ја намалат минутажата бар на 35 мин пошто играм на 12 мин што е многу многу е...Инаку како стартер многу ме нервира играва што на готова утакмица не ја става втората постава и кога е водам и кога губам многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom