NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
-Association
Незнам како да кажам, ама некако досаден ми станува модот иако го највеке играм, најинтересен за играње ама моментално размислувам кој тим да го земам, ако може ваша помош да ми предложете еден тим (со најновиот roster).
-Му Career
Не сум го играл ова, некако не го сакам за играње, по вашите мислења гледам повеќе го играте ова, па ако може да ми препочарате позиција и улога.
-LeBron: Path to Greatness
Не ми се допаѓа тоа што ги контролираш сите играчи и само финалиња се играат, нон-стоп со Хјустон Рокетс, ептен досадни ми станаа :icon_lol:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
На претходната 2к13 имаше еден мод Become a Legend така се викаше мислам, можам да кажам дека го највеке играв и очекував на новава да го доправат, но се разочарав откако видов дека не постои. :mad: Сега немам поима што да играм.

-Association
Незнам како да кажам, ама некако досаден ми станува модот иако го највеке играм, најинтересен за играње ама моментално размислувам кој тим да го земам, ако може ваша помош да ми предложете еден тим (со најновиот roster).

Denver имаат интересен тим и доста јак, аама и се пренатрупани на некои позиции, така да имаш доста играчи за да трејдаш и да си го правиш тимот по кејф, плус на запад има доста јаки тимови, така да ке имаш доста тешки утакмици.
Мене лично најмногу ми се сфига да си го правам тимот јас како што сакам, готови тимови што се контендери уште од прва сезона како САС, Мајами, ОКС, Чикаго, не ми се интересни.
Инаку, ако може мала помош околу одбраната, едноставно премногу кошеви примам. На 13ката колку толку го решавав овој проблем со зона, ама сега тука нема теорија зона да играм, малку простор да им дадам на шутерите одма ме бушат.
Нешто правев со слајдерите кај coach profiles, On и off ball pressure ги ставив на 100ка, исто и help defense, а fastbreak скроз на 0, заради многу офанзивно скокови, ама некако и тие тешко помагаат.:confused:

Bump
Инаку, ако може мала помош околу одбраната, едноставно премногу кошеви примам. На 13ката колку толку го решавав овој проблем со зона, ама сега тука нема теорија зона да играм, малку простор да им дадам на шутерите одма ме бушат.
Нешто правев со слајдерите кај coach profiles, On и off ball pressure ги ставив на 100ка, исто и help defense, а fastbreak скроз на 0, заради многу офанзивно скокови, ама некако и тие тешко помагаат.:confused:

Na igrava nemam zvuk ko kladov windows 7 istoto mu se sluci i na drugar mi na 2k13 na w7 a sega na 2k14 toj ima zvuk..btw zvuko na windows e uklucen i zvuko vo nba uklucen si e .. Pomos ?

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Во наредниве 8 саати НБА 50% поефтина :)

Значи играм играва исто ко да не ја играм, плејовите појма неам како да ги правам, screens, барем да знаев кул ќе беше. Дриблинзите да не зборам колку се очајни па ако може некој тип за тоа, башка ме интересира дали знае некој на My Player како да симулираш мечеви?

Значи играм играва исто ко да не ја играм, плејовите појма неам како да ги правам, screens, барем да знаев кул ќе беше. Дриблинзите да не зборам колку се очајни па ако може некој тип за тоа, башка ме интересира дали знае некој на My Player како да симулираш мечеви?

Нема симулирање само може со next key game па да ти прескокне некој утакмици ...

Инаку за тие што играат association како имате наместено на колку минути,драфт класа,гејм слајдерите и слично ?

Тешки срања е играва, со тастатура речиси и невозможно е да се игра, само топка да водеш и да шутираш можеш.:tapp: Никако да ги научам овие дриблинзите и хезитејшн копчето.

Тешки срања е играва, со тастатура речиси и невозможно е да се игра, само топка да водеш и да шутираш можеш.:tapp: Никако да ги научам овие дриблинзите и хезитејшн копчето.
Абе аман брат пиши ми на ПП се шо сакаш че ти објаснам . Мене ми е полесно да играм на тастатура и ги знам сите финти да ги прам и ролинг и се.

Дај кажете која е опцијата за box out, знам дека имаше на 2к13 ама никако неможам да ја најдам на оваа.
И која беше нормалната камера пошто кај мене се измести нешто и никако да ја средам.

Дај кажете која е опцијата за box out, знам дека имаше на 2к13 ама никако неможам да ја најдам на оваа.
И која беше нормалната камера пошто кај мене се измести нешто и никако да ја средам.
Intense-D e box out , camera 2K

Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom