NBA 2K14

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин^
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, контролата да побараш блок/пик ја укинале? :eek: Тоа беше една од најкорисните работи.
Не бе ја има ама смената е малце сега треба да држиш на копчето не е како порано само да стегниш и одма блок ..

Не бе ја има ама смената е малце сега треба да држиш на копчето не е како порано само да стегниш и одма блок ..

Кур, така ми дава Smart Team Play, цела акција зависно од playbook-от на екипата, а во My Careеr не можам да го сменам плејбукот.

За еден ден играње прибаеѓи замерки им најдов.
Во My Career ништо не смениле, барем не видов ништо значително. Останати се истите опции за изгледот на играчот, истите скилови и истиот начин на зголемување на атрибутите. И пак се собираат многу малку skill points на натпревар. Во почетните текми како руки речиси е невозможно да освоиш повеќе од 100 во просек на првите 15 утакмици да речеме.

Многу малку скил поинтс и за тие game и season achivements. Мислам успеваш да истераш текма со 70% шут или даваш 30 поени (само при првиот пат кога ќе го сториш тоа нормално) и за тоа ти дава само 50 скил поинтс со кои ебан атрибут не моеш да зголемиш.

На 2к12 беше перфектно средено тоа, со нормално усмерени скил поени и цената на атрибутите. Играм SG - 3 point man, тоа го играв и на ланската и ми идеше добро, но сеа квичам некако на почетоков. :D Мислам дека на 2к13 имав подобар старт али ќе видиме.

Секоја наредна и наредна верзија ме нервира у поглед на овие работи. Но секако, настрана My Career модот, сеуште е најдобрата спортска симулација ever!

Јас како по обичај си играм Association, ама некако како многу да е полесно од 13ката. На 13ката играв superstar и беше таман, она баш да се намучиш, ама ако направиш добар тим можеш и титула да освоиш.
А тука со superstar, играм со најслабиот тим во играта Фили против најдобриот Мајами и глатко ги добивам...

Се се е во ред само незнам што им требаше хоп степ да го сменат.Неможам да се навикнам без тоа и без ролингот.Направиле се на аналог и е комплицирано.

Ај пиши ми го како се вика копчето за дриблинзи (pass modifier) ?

ако е ова тогаш нејќе така..

Ја избришав, јас играв на џојстик не ми текнува, ако играш на тастатура треба да е на shift, освен дриблинзи се правеа и други финтици, да ја одбиеш од паркет и да му дадеш пас...Види како е за на тастатура shift + шут 100% се прави цепелин, на 13-ката мислам дека беше шут + пас, оваа година го имаат сменето.

Не ми е на шифт бе пробувам , нејке да му ебам све да му ебам
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 16:22 ---
Пробав 500 пати , стискам LSHIFT и шут и нејќе си шутира кретенот , мора да има некоја финта ?

Пробав 500 пати , стискам LSHIFT и шут и нејќе си шутира кретенот , мора да има некоја финта ?

А да си купиш еден гејмпад? По 150 денари ги продаваат што е доста дозволиво и плус тоа ќе си играш ко човек на аналог. ;) Инаку играта е добра, мала забелешка ми е што ги нема некои трансфери направено пример Антич во Hawks и др.

Не знам зошто не сака, и на 4-та страна праша еден дечко, истото му го кажав, сакаше кај него (ваљда).. :) Кај мене е така, провери пак кај контролите, ако можеш да правиш дриблинзи, онакви додавања како што ти реков, мора на истото копче + шут да сака..И да, мислам дека беше на тоа pass modifier, пробувај неколку пати, не може секогаш да направиш цепелин, треба позиција да изградиш..

И шо е со музикава бе? :facepalm:

Па 2к12 и пред тоа NBA Live верзиите на EA Sports растураа со музиката. Си имаа стил и се фураа добри песни. Од лани почнаа со ептен комерцијала песни уфрлање.

Гет лаки, Бруно Марс и оној Мачмалоу у НБА? Не ме јеби!

Дечки да не знаете кај ја има играва да се купи оригинал и шо пари е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom