Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Добар тим склопивме/склопуваме, Мобли мора под секоја цена да остане, столб на одбраната, солиден е и во напад, сигурно ќе е стално топ 3 за ДПОЈ, ако си ја поправи малку и офанзивата, лесно ол-стар играч.@Македон1312 многу добро што го задржавме главниот играч,со Гарланд ако се иде паметно може да се земат два топ играчи,мислам дека знаат што прават.Мора и Мобли да го заджиме одличен играч како во напад така и во одбрана.
По 2 3 дена повторно ги победивме семоќните Нетси, и така го разубавија тмурното време кое владееше во Кливленд таа сезона.
И после, Дуо Трио, ќе си ја пејат градинарот цвеќето го расне.Лејкерс мислам дека ќе идат по Јанг,вака ептен се комедија ништо чудно Леброн и помалиот син да си го донесе во Лејкерс за две години кога ќе иде на драфт.
Може да ни го пуштите во Големото Аполко?Добар тим склопивме/склопуваме, Мобли мора под секоја цена да остане,

Денвер најголеми губитници засега, 2 лета со ред им заминува клуч играч а не носат ништо. Мора да влезат all-in и да го искористат прајмот на Јокара наредни 2-3 години да освојат барем уште еден прстен. Ако не направат некој луд трејд за брзо можат да го загубат и Јокиќ, жалосно ќе е да заврши само со 1 прстен поради циции газди.
Јас би му дал се на Јута за Марканен, страшно добро би им легнал и на 3 до 5 ќе покрива и е идеален и шутер и катер за да игра покрај Јокиќ.
Може цигларот да дојде у Нагетс.
Вестрбрук е многу исхејтан играч, пре он да ми влага од клупа него Реџи Џексон.Bas denes na shorts na jutub mi iskoci nekoe bate blisko do rakovodstvoto na denver kade tvrdi deka Jokic go sakal ciglarot vo timot..