Како можи овај човек едноставно да не го сакаш?
Свесен е и сам колку изгуби тимот, колку изгуби кошарката што ги раздвоија.
Муабетот кој вртеше на поткасти е дека сам Клеј го замолил Стеф да не оди кај раководството и да бара да го исплатат, уште месеци уназад пред да пукни тиквата, бидејќи сакал да види дали овие ќе го направат истото.
Навистина штета, ако ми било некогаш жал за некое дуо е токму ова!!!!
Дури и го преболувам Шек шо замина од Лејкерс заради недозреаноста на Коби во тој момент.

Најдобриот шутер на сите времиња и најдобриот спот ап шутер на сите времиња. Господа, чест ни беше што во наше време буквално историја испишавте, а ние бевме сведоци.

Во меѓувреме не креираа нешто преку клупа, преку драфт... ќе биди тешко сезонава за нив.
Не по магарето, по самарот!
Не беше овој идиотот тој шо изјавуваше дека ако треба ќе игра и за некое милионче само тимот да биди добар и скоцкан?
Го уништуваат тимот во следните 2 години со ова, прајмот на АД по вода, дури и Џеј Џеј како тренер од мене има шанса ако имаше подобар тим ама цук бе, говедо е говедо.
Мочко, битно кисни 40 години во лигата и ќе игра со внук му.
Ебате раководството.
Знам дека има многу фанови на Лејкерс на темава ама сегашното раководство ви е батиња шо кај нас Долан едно 30 години и јаче.
Беда и мизерија.
Свесен е и сам колку изгуби тимот, колку изгуби кошарката што ги раздвоија.
Муабетот кој вртеше на поткасти е дека сам Клеј го замолил Стеф да не оди кај раководството и да бара да го исплатат, уште месеци уназад пред да пукни тиквата, бидејќи сакал да види дали овие ќе го направат истото.
Навистина штета, ако ми било некогаш жал за некое дуо е токму ова!!!!
Дури и го преболувам Шек шо замина од Лејкерс заради недозреаноста на Коби во тој момент.

Најдобриот шутер на сите времиња и најдобриот спот ап шутер на сите времиња. Господа, чест ни беше што во наше време буквално историја испишавте, а ние бевме сведоци.

Многу квалитетни играчи испуштија последните години на овој начин, KCP иако на овие години беше невероватен 3&D буст за тимот и значајна алка во секоја титула кај секој тим со кој има освоено.Вестрбрук е многу исхејтан играч, пре он да ми влага од клупа него Реџи Џексон.
Проблем е сеа кој ќе го смени КЦП, а башка уште да се подобри ростерот, вака губат пак од Минесота па можда и Далас.
У финале и да стигнат губат од Бостон па и од Фила.
Во меѓувреме не креираа нешто преку клупа, преку драфт... ќе биди тешко сезонава за нив.
Rich Paul: Lebron James is willing to take pay cut to help Lakers improve the team.
Наместо 3 години 162 милиони,2 години 104 милиони.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не по магарето, по самарот!
Не беше овој идиотот тој шо изјавуваше дека ако треба ќе игра и за некое милионче само тимот да биди добар и скоцкан?
Го уништуваат тимот во следните 2 години со ова, прајмот на АД по вода, дури и Џеј Џеј како тренер од мене има шанса ако имаше подобар тим ама цук бе, говедо е говедо.
Мочко, битно кисни 40 години во лигата и ќе игра со внук му.
Ебате раководството.
Знам дека има многу фанови на Лејкерс на темава ама сегашното раководство ви е батиња шо кај нас Долан едно 30 години и јаче.
Беда и мизерија.