Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па подобро играа играчите на Денвер отколку на Лејкерс,само клупата беше подобра на Лејкерс другите дрва
Добро тебе неможе никогаш да ти се докаже секогаш си ти во право како што неможеше да тио се докаже дека Јао е подобар играч од Хауард.Кои играчи играа подобро? Имиња...
Ако Мо,Делонте,Зидрунас изиграат како што играа низ целата сезона Кливленд ќе победи , ако не .....![]()
Добро тебе неможе никогаш да ти се докаже секогаш си ти во право како што неможеше да тио се докаже дека Јао е подобар играч од Хауард.
Уфф, што ми е мило ем драго што го изедоа стапот Лејкерс на втората утакмица, првата ја добија на крај, но немаа таква среќа и сабајлево. Сега натпреварите се селат во Денвер па очекувам 2 победи на домаќинот и поведување со 3-1 во серијата и нормално на крај 4-2 и пласирање на Денвер во финалето.
Ти овоа сериозен си или ме зезаш?Добро тебе неможе никогаш да ти се докаже секогаш си ти во право како што неможеше да тио се докаже дека Јао е подобар играч од Хауард.
Да да. Денеска мора да тепаат Кливленд. Мислам дека колку и да ми се спие ќе седам да ја гледам утакмицава до 5 сабајле. А плус мислам дека Кливленд нема да си дозволи да загуби две утакмици по ред на домашен терен.Јас мислам дека дел од вината за предходниот пораз има и Мајк Браун.Незнам која е причината шо Волас на теренот минал само 9 мин а знаеме дека своевремено бепе најдобар дефанзивец.Нека го остави барем 20 мин да се потурка со Хауард.Втора ствар.Делонте Вест само минута и пол бил на клупата а цела утакмица има катоастрофа шут.Незнам поради кои причини Гипсон влегол само три минути во игра но дефинитивно требало подолго да го замени Делонте.Вечерва ако се смени тоа мислам дека нема да имаме проблем.Едноставно мора да победиме
Сериозен.Ти овоа сериозен си или ме зезаш?
Целата прва петорка изигра подобро од првата петорка на Лејкерс.Кажи кои играчи... не менувај тема. Држи се до твоето. Ајде.
брат,не трипај,каква прва петорка на денвер,само Ентони им игра таму овие побратимиве само му додаваат,кај лејкерс се 80% искусни играчи,со прстени на раце...овие на денвер се само надежни за успех нишо поише и ако дое до ситуации 3:3 се знае кој иде понатамуСериозен.
Целата прва петорка изигра подобро од првата петорка на Лејкерс.
Ако дојде,а ако дојде до 3:1 пак се знае кој оди понатамубрат,не трипај,каква прва петорка на денвер,само Ентони им игра таму овие побратимиве само му додаваат,кај лејкерс се 80% искусни играчи,со прстени на раце...овие на денвер се само надежни за успех нишо поише и ако дое до ситуации 3:3 се знае кој иде понатаму
Целата прва петорка изигра подобро од првата петорка на Лејкерс.