NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па дека дека Јао е подобар од Хауард...доволно е да напоменам шут од дистанца и ништо друго !

Мо Вилијамс многу солира. Не е на арно. :)) Мириса на лесна победа на Cavs.

NBA - Where Hedo Turkoglu happens. Over three Cavaliers.

Едит: NBA - Where James gives Hedo the sad face.

Утакмица за паметење, празник за очи дефинитивно. Искрено, не знам кој повеќе заслужува финале, Орландо или Кливленд... Кој и да е, ќе се намачи со Лејкерси.

нека не се смее друг пат турчинот така цинички демек фраер што дал тројка, еве му сега како му се врати тоа цепање.

NBA - Where Hedo Turkoglu happens. Over three Cavaliers.

Едит: NBA - Where James gives Hedo the sad face.

Утакмица за паметење, празник за очи дефинитивно. Искрено, не знам кој повеќе заслужува финале, Орландо или Кливленд... Кој и да е, ќе се намачи со Лејкерси.

Сигурен си за ова со Лејкерси :nesum:

Where 23 happens !
Јака утакмица ептен !!

Леле утакмицата:nesvest:
ЕДНОСТАВНО НАЈДОБАР-ЛЕБРОН

Van Gundy blamed himself for allowing James to get off the shot that set off a wild celebration in Quicken Loans Arena.
"I'd like to have that last one back from a coaching standpoint," Van Gundy said. "I should have defended it differently. It's crushing enough to lose as a coach, but when you feel like you're the guy who could've made the difference, it hurts a lot more."

:tapp:

Иако сум за Орландо морам да им пружам рака на фановите на Кавалирс за оваа победа во една од најинтересните утакмици во НБА(оваа сезона).

Феноменална Источна серија. Па кога ќе помислам подобро и Западното финале не е полошо :)

каков Cavs за малце ќе изгубеа,крај ќе беше за нив во серијава...па уште where 23 happens...има уште Леброн да се поти и нервира за да дое до Л.А.

Леле сега гледав реприза на утакмицата не знаев што се случувало, ау Леброн Џејмс :vozbud::vozbud::vozbud:
Не ми се веруваше :)
Еден од подобрите моменти во НБА.
Браво за Кливлент

Ноќеска го гледав само првото полувреме, ама после дефинитивно ќе ја гледам репризата од второто. Уште на поулвреме чувствував дека Орландо може да се врати во игра, бидејќи изигра многу лошо, а заостануваше само 11 поени. Во кошарката речиси никогаш квалитетна екипа не може да игра 48 минути лошо. Кога Кливленд не успеа да задржи +20 на полувреме знаев дека можат да имаат проблем.

каков Cavs за малце ќе изгубеа,крај ќе беше за нив во серијава...па уште where 23 happens...има уште Леброн да се поти и нервира за да дое до Л.А.
хахаха,да не е наопаку ситуацијата?
Мене барем така ми личи:)

се појќе и појќе вервам дека Леброн не е од оваја планета :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom