NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Им тргна многу шутот на Орландо, ама не верувам дека вака до крај ќе шутираат:helou:

Аууу одамна немам гледано некој овака да шутира. Не отепаа едноставно, ама сега прашање е дали ќе успеат да го задржат овој процент на шутот

Аууу одамна немам гледано некој овака да шутира. Не отепаа едноставно, ама сега прашање е дали ќе успеат да го задржат овој процент на шутот
Да се надеваме дека нема:helou:

п.с. Многу ми се спие, а и рано треба да станам сабајле па изгледа нема да догледам.
Со среќа на момците па сабајле да видам дека победиле:)

Јебига едвај ја догледав цела утакмица. Коби ни се изнагреши на крајов на утакмицава и како што решив тешко дека денеска ќе тепаме. Ама и на Орландо им одеше денеска, а ти чомбе стварно треба да ги гледаш утакмиците.
Фајнали 108-104 за Орландо. Водиме 2-1 во серијата па се надевам дека во петок ова време ќе биде и 3-1 за нас.

Јебига едвај ја догледав цела утакмица. Коби ни се изнагреши на крајов на утакмицава и како што решив тешко дека денеска ќе тепаме. Ама и на Орландо им одеше денеска, а ти чомбе стварно треба да ги гледаш утакмиците.
Фајнали 108-104 за Орландо. Водиме 2-1 во серијата па се надевам дека во петок ова време ќе биде и 3-1 за нас.
Само надај се дека ке биде 3-1!

Да се надеваме дека нема:helou:

п.с. Многу ми се спие, а и рано треба да станам сабајле па изгледа нема да догледам.
Со среќа на момците па сабајле да видам дека победиле:)
Tолку фалеше:nesum: Инаку, не ја гледав ни јас утакмицата, ама се надевам дека ко ќе се вратам од на екскурзија ќе слушнам дека Лејкерс се шампиони :)

Tолку фалеше:nesum: Инаку, не ја гледав ни јас утакмицата, ама се надевам дека ко ќе се вратам од на екскурзија ќе слушнам дека Лејкерс се шампиони :)
Малку потешко за тоа дека ке слушнеш дека лејкерс се шампиони...хехее , орландо зема.
за вчера сосема заслужена победа на орландо целиот тим имаше добар натпревар односно сите имаа двоцифрени поени а и им одеше шутот у лејкерс како и обично само коби другите слабо некако.
У петок следува израмнување на серијата на 2-2..:vozbud:
поззз до дечките што вика дека серијава ке завршела со чистка 4-0 за Лејкерс.

Ќе има реприза негде?

Алстон игра на нивото на кое треба да игра , Орландо победува !:pipi:

Едвај тепаа со 65% шут.(70% во прво полувреме)
Следната ја зимаат ЛАЛ сигурно.:pipi:

Мислам дека ова беше најинтересен од досегашните 3 натпревари во серијата, а воедно и најефикасен. Орландо шутираше неверојатно и ќе беше чудно да изгубат со таков процент, иако имаа доста грешки при крајот.
Мислам дека за Лејкерс ова е многу лош пораз, бидејќи играа сосема добро, истотака шутираа одлично од поле, имаа течни акции, 5ца играчи со двоцифрен број поени, единствено во одбраната не беа доволно стегнати. Видовме дека против Хјустон и Денвер во гости имаа катастрофални натпревари, така да оваа требаше да ја добијат. Сепак ќе видиме како ќе се одвива наредниот натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom