NBA 2008/09

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Им тргна многу шутот на Орландо, ама не верувам дека вака до крај ќе шутираат:helou:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Аууу одамна немам гледано некој овака да шутира. Не отепаа едноставно, ама сега прашање е дали ќе успеат да го задржат овој процент на шутот

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Аууу одамна немам гледано некој овака да шутира. Не отепаа едноставно, ама сега прашање е дали ќе успеат да го задржат овој процент на шутот
Да се надеваме дека нема:helou:

п.с. Многу ми се спие, а и рано треба да станам сабајле па изгледа нема да догледам.
Со среќа на момците па сабајле да видам дека победиле:)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јебига едвај ја догледав цела утакмица. Коби ни се изнагреши на крајов на утакмицава и како што решив тешко дека денеска ќе тепаме. Ама и на Орландо им одеше денеска, а ти чомбе стварно треба да ги гледаш утакмиците.
Фајнали 108-104 за Орландо. Водиме 2-1 во серијата па се надевам дека во петок ова време ќе биде и 3-1 за нас.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.319
Поени од реакции
272
Јебига едвај ја догледав цела утакмица. Коби ни се изнагреши на крајов на утакмицава и како што решив тешко дека денеска ќе тепаме. Ама и на Орландо им одеше денеска, а ти чомбе стварно треба да ги гледаш утакмиците.
Фајнали 108-104 за Орландо. Водиме 2-1 во серијата па се надевам дека во петок ова време ќе биде и 3-1 за нас.
Само надај се дека ке биде 3-1!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Да се надеваме дека нема:helou:

п.с. Многу ми се спие, а и рано треба да станам сабајле па изгледа нема да догледам.
Со среќа на момците па сабајле да видам дека победиле:)
Tолку фалеше:nesum: Инаку, не ја гледав ни јас утакмицата, ама се надевам дека ко ќе се вратам од на екскурзија ќе слушнам дека Лејкерс се шампиони :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Tолку фалеше:nesum: Инаку, не ја гледав ни јас утакмицата, ама се надевам дека ко ќе се вратам од на екскурзија ќе слушнам дека Лејкерс се шампиони :)
Малку потешко за тоа дека ке слушнеш дека лејкерс се шампиони...хехее , орландо зема.
за вчера сосема заслужена победа на орландо целиот тим имаше добар натпревар односно сите имаа двоцифрени поени а и им одеше шутот у лејкерс како и обично само коби другите слабо некако.
У петок следува израмнување на серијата на 2-2..:vozbud:
поззз до дечките што вика дека серијава ке завршела со чистка 4-0 за Лејкерс.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ќе има реприза негде?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Алстон игра на нивото на кое треба да игра , Орландо победува !:pipi:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Едвај тепаа со 65% шут.(70% во прво полувреме)
Следната ја зимаат ЛАЛ сигурно.:pipi:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Мислам дека ова беше најинтересен од досегашните 3 натпревари во серијата, а воедно и најефикасен. Орландо шутираше неверојатно и ќе беше чудно да изгубат со таков процент, иако имаа доста грешки при крајот.
Мислам дека за Лејкерс ова е многу лош пораз, бидејќи играа сосема добро, истотака шутираа одлично од поле, имаа течни акции, 5ца играчи со двоцифрен број поени, единствено во одбраната не беа доволно стегнати. Видовме дека против Хјустон и Денвер во гости имаа катастрофални натпревари, така да оваа требаше да ја добијат. Сепак ќе видиме како ќе се одвива наредниот натпревар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom