Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.541
- Поени од реакции
- 17.958
Dali znae nekoj zosto nema nba na obn
nemet plateno struja za mesec juni :nesum:Dali znae nekoj zosto nema nba na obn
Да се надеваме дека нема:helou:Аууу одамна немам гледано некој овака да шутира. Не отепаа едноставно, ама сега прашање е дали ќе успеат да го задржат овој процент на шутот
Само надај се дека ке биде 3-1!Јебига едвај ја догледав цела утакмица. Коби ни се изнагреши на крајов на утакмицава и како што решив тешко дека денеска ќе тепаме. Ама и на Орландо им одеше денеска, а ти чомбе стварно треба да ги гледаш утакмиците.
Фајнали 108-104 за Орландо. Водиме 2-1 во серијата па се надевам дека во петок ова време ќе биде и 3-1 за нас.
Tолку фалеше:nesum: Инаку, не ја гледав ни јас утакмицата, ама се надевам дека ко ќе се вратам од на екскурзија ќе слушнам дека Лејкерс се шампиониДа се надеваме дека нема:helou:
п.с. Многу ми се спие, а и рано треба да станам сабајле па изгледа нема да догледам.
Со среќа на момците па сабајле да видам дека победиле![]()
Малку потешко за тоа дека ке слушнеш дека лејкерс се шампиони...хехее , орландо зема.Tолку фалеше:nesum: Инаку, не ја гледав ни јас утакмицата, ама се надевам дека ко ќе се вратам од на екскурзија ќе слушнам дека Лејкерс се шампиони![]()