Ф
Фил Ајви
Гостин
Тука имаш :smir:Момци, може ли некој да остави линк за гледање на утакмицава вечер на интернет.
Барав, али некако тешко ми иде, не можам да најдам.
Фала однапред , позз:smir:
Тука имаш :smir:Момци, може ли некој да остави линк за гледање на утакмицава вечер на интернет.
Барав, али некако тешко ми иде, не можам да најдам.
Фала однапред , позз:smir:
Тука некаде е крајот...
Знам дека е ова невозможното на Орландо.Ова го играат сега и никогаш повеќе.ЛАЛ ќе ги смачка.Мислам дека толку беше.18 разлика на полувреме за Орландо треба да бидат матни да го испуштат.Ова е НБА но јас немам надежи...Можеби грешам
ЛАЛ се многу потимска екипа од Кливленд:helou:Ајде ајде доста плачење, Орландо игра одлично цел плеј-офф, нема да ме чуди ни титула да земат, за разлика од Лебронси и Брајантси играат као Меџикси не како Хауардси
Кога сакаат се, ама не секогаш. Сепак покажаа феноменална игра во последните два натпревари против Денвер, па нормално е тоа да се пренеси во финалето сеа.ЛАЛ се многу потимска екипа од Кливленд:helou:
Поарно да се раплачам ќе ми олесниАјде ајде доста плачење, Орландо игра одлично цел плеј-офф, нема да ме чуди ни титула да земат, за разлика од Лебронси и Брајантси играат као Меџикси не како Хауардси
На тоа се надеваме сите искрени навивачи на Лејкерси:smir:Кога сакаат се, ама не секогаш. Сепак покажаа феноменална игра во последните два натпревари против Денвер, па нормално е тоа да се пренеси во финалето сеа.
Кога сакаат се, ама не секогаш. Сепак покажаа феноменална игра во последните два натпревари против Денвер, па нормално е тоа да се пренеси во финалето сеа.
Како неутрален за ова што си го пишал не се сложувам баш.Така викаа и кога влегоа во дуелот со Кливленд па видовме се како заврши така да не не би го подценувал Орландо.Денес видовме феноменална игра од нивна страна.Хауард беше незадржлив а и во моментите кога го чуваа по двајца тројца во игра настапуваа тројкашите на Орландо како Туркоглу,Пиетрус,Луис кој го напунија кошот на Кливленд.Со оваква игра денеска можам со сигурност да кажам дека нема да им биде баш лесно на Лејкерси да дојдат до уште една шампионска титула.Очекувам интернесни дај боже 7 натпревариTo Lebron :
Nba . . . where Medvedenko has 3 championship rings happens .
Maда, жал ми е за дечките, очекував/ме супер финале сите, Орландо сеуште не се дораснати за највисокиот дострел, имаше среќа Истокот што Бостон не беа комплетни иначе ке беа кандидат број 1 за титулата . . . бар кај мене, иако сум фан на Лејкерс .
Тетовчанец...терај работа ....Цел живот таква кошарка да гледаш.....Ја пре би рекол дека покажаа тимска игра само во последниот натрпевар, али ок. Ако играат така ќе има одлично финале пошто ја мислим дека Орландо ќе го задржи ова ниво на игра, али ако играат како например 4 утакмица со денвер тешко многу тешко
но....
NBA Where LeBron wonders what happend :pos2:
леле кој ќе го слуша утре Marchelo Suki како плаче немало лепота у играва со тројки, ова не кошарка и тн и тн :pos2::pos2: