NBA драфт, трансфери, шпекулации

Статус
Затворена за нови мислења.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Најверојатно Џејсон Тери во Бостон,чао чао значи за Реј ова !

Член од
7 јуни 2012
Мислења
267
Поени од реакции
500
http://aol.sportingnews.com/nba/story/2012-07-03/nba-free-agency-2012-jason-terry-boston-celtics-close-to-deal-dallas-mavericks

2 како Реј мењам за Terry и ич не се замарам !

Terry да дојде во Бостон ке биде најубава работа што се случила во Бостон од титулата наваму !

Колку само ке ја отвори играва на Бостон , а и за разлика од Реј знае да изигра еден на еден со по некој влез а и на шут се дига ко пердув........ПРЕМИЈА Е ОВА.......и шутот за 3 пак е тука, само ке добијат повеке Бостон !

а и Реј демек ако го задржат (што не верувам , бидејки по дилот на Гарнет (преплатен од 34 милиони), ке бара и тој многу пари и ке ги уценува !)

како и да е Terry alone во Бостон е Ainge да се исплакне за сите глупости што ги направи во Бостон минативе 3-4 години со трејдови !

Terry пријателе, терај и ич не му ја мисли.................на вистинскиот пат си !

Член од
1 март 2009
Мислења
8.632
Поени од реакции
10.350
Реј Реј во четврток ќе ги посети Мајами а во петок Клиперси, шо значи веројатно ќе одбери помеѓу овие два тима
--- надополнето: 3 јули 2012 во 23:00 ---
Sam Amick ‏@sam_amick
Source confirms Brooklyn is nearing a sign & trade deal with the Clippers for F Reggie Evans. Nets would send future 2nd rounder to Clips.

:tapp:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
богами која премија е ова, во случај реј реј да си отиде од бостон, најдобрата можна опција :cuc:

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Terry и официјално е играч на бостон. :)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Бостон дан купит случајно нешо под 30 години...Ален 37 и заминвит,идат Џет со 35 ...

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ke процвета Тери во Бостон :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Некоја информација за Sixers има ?

Џру Холидеј барал максимален договор, најверојатно нема да го добие....

Сиксерс се еден од тимовите со кои разговараат слободните агенти Џамал Крафорд и Џаред Џефрис ...

Лавој Ален потпиша нов 3 годишен договор за 2 мил по сезона !

Лу Вилијамс реши да не ја искористи последната година од договорот и е слободен агент !

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Стив неш е во разговори со Њу Јорк. Феникс би ѓи добиле Шамперт,Тони Даглас и уште тројца играчи со минимален договор.. Иначе Неш би зимал измеѓу 27-30 милиони, не е тоа премногу ?:unsure:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Стив неш е во разговори со Њу Јорк. Феникс би ѓи добиле Шамперт,Тони Даглас и уште тројца играчи со минимален договор.. Иначе Неш би зимал измеѓу 27-30 милиони, не е тоа премногу ?:unsure:

За колку години е сумава??

Ако е за 3 таман си е, Стиви лани имаше просек 11 асистенции по меч, такви ка него има уште 3 у лига, Вилијамс, Пол и Рондо, па сеа ти види дал е многу !!

Само Њу Јорк си са шупци, Шамперт е страшен талент, посебно у одбрана, ретки се у денешницата бековите со толку добра одбрана, а момакот е само една година у лига, грешка !!!

А зашто уствари па размена, Неш е слободен агент колку што знам ја ...:cautious:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
заебаваш? дај линк ако можи...
ова е одлично за санс.
само... нели неш е слободен играч и можи кај сака да ој без трапма?
--- надополнето: 4 јули 2012 во 19:58 ---
За колку години е сумава??

Ако е за 3 таман си е, Стиви лани имаше просек 11 асистенции по меч, такви ка него има уште 3 у лига, Вилијамс, Пол и Рондо, па сеа ти види дал е многу !!

Само Њу Јорк си са шупци, Шамперт е страшен талент, посебно у одбрана, ретки се у денешницата бековите со толку добра одбрана, а момакот е само една година у лига, грешка !!!

А зашто уствари па размена, Неш е слободен агент колку што знам ја ...:cautious:
исто и ја знам... еве веќе торонто му понуди 2 или 3 годишен договор. освен ако не прават потпис-трејд... :confused:

еве најдов
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/07/04/report-knicks-in-lead-for-nash/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom