NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Кога гледам какви понуди сум одбивал и какви понуди ми одбивале во предсезона :)
Пуштам понуди чисто колку да видам дали сте заинтересирани за трејд на некој појак играч, не се љутете ако не е балансирана, знам дека во глобала прва понуда од било која страна ретко да биде балансирана :D

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.397
Ќути какви понуди и ја праќав у пред сезона мило ми е што не ми ги прифатиле, за неколку играчи за кои бев многу загреан испадна дека имаа тежок почеток на сезона и не се многу продуктивни !!

Него овој Богота каков тим напрае секоја чест, според мене главен фаворит за титула..(y)

Иначе кој е Саздов, дај нека се активира малц,е глеам ептен е неактивен... (n)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
леле мојов меч...возбудливо до крај..:vozbud: :vozbud: :vozbud:

This is what NBA fantasy is all about ! :D[DOUBLEPOST=1416802925][/DOUBLEPOST]Кој пресврт човече

И фала му на противникот што заборави 39 поени на клупа :D

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.397
Немам време сега, од наредна недела ќе видам кој е се неактивен, и ќе ги доделам тимовите на некој друг ако е заинтересиран, ќе им пишам на неколку членови кои сакаа да играат кога више се напуни лигава!!
Незнам дали само вчера заборив овој, или е скроз не активен, али глеам дека 2-3 тима се многу неактивни....

Иначе и ја и Богота игравме страшен мечап, првите 3 дена ме водеше 100 кусур, али задните три дена некако успеав да го победам, неколку негови играчи пред се резервните рол плејерс му изиграа слабо !
Фала му на тој што го пушти Игуадала у фри ејџентс :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Немам време сега, од наредна недела ќе видам кој е се неактивен, и ќе ги доделам тимовите на некој друг ако е заинтересиран, ќе им пишам на неколку членови кои сакаа да играат кога више се напуни лигава!!
Незнам дали само вчера заборив овој, или е скроз не активен, али глеам дека 2-3 тима се многу неактивни....

Иначе и ја и Богота игравме страшен мечап, првите 3 дена ме водеше 100 кусур, али задните три дена некако успеав да го победам, неколку негови играчи пред се резервните рол плејерс му изиграа слабо !
Па очигледно само овој ден бил неактивен кога гледаш дека 70 поени ме водеше пред ова

Член од
26 август 2013
Мислења
172
Поени од реакции
178

И Wade и Rose утакмица не ми заиграа против тебе, али јбг. Иначе јас го избацив Iguadala ме изнервира после 4 утакмици со нула поена :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.397
И Wade и Rose утакмица не ми заиграа против тебе, али јбг. Иначе јас го избацив Iguadala ме изнервира после 4 утакмици со нула поена :)
Да да, па пишав ја погоре дека според мене си прв фаворит за титулата според составот.. А Игудала две вечери по ред, баш кога се кршеше мечапот ми донесе 16 и 14 поени, ко од фри ејџентси не е лошо :icon_lol:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Ако некогаш помислиш дека си малер со повредите, отвори си ја сликава и ќе се смириш инстантно.

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Ако некогаш помислиш дека си малер со повредите, отвори си ја сликава и ќе се смириш инстантно.
Многу лош е периодов, и јас во една друга лига ги имам Расел, Руди Геј и Кевин Мартин аут и Брендон Џенингс деј ту деј. Со тешко срце ќе се откажам од Кевин Мартин (таман влезе во добра форма) па се надевам ќе успеам да го земам јануар ако не примети некој

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Лабаво до 5-0 скор :cool:

Инаку видете со неактивниве што ке се прави...Овој против мене незнам дали само овие денови е неактивен или чека да му се опорават играчите па да се врати во игра :D

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.040
Има неактивни стварно. Има некои кои никако не може човек да ги искомуницира...

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Поздрав до Богота за добрата трејд понуда.(y) Но сепак одбив бидејки сакам малку на ризик да одам.:D
Иначе мојата со Тандер е многу интересна само 30 го водам а до крај има уште многу. Ќе биде интерсно.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom