Па очигледно само овој ден бил неактивен кога гледаш дека 70 поени ме водеше пред оваНемам време сега, од наредна недела ќе видам кој е се неактивен, и ќе ги доделам тимовите на некој друг ако е заинтересиран, ќе им пишам на неколку членови кои сакаа да играат кога више се напуни лигава!!
Незнам дали само вчера заборив овој, или е скроз не активен, али глеам дека 2-3 тима се многу неактивни....
Иначе и ја и Богота игравме страшен мечап, првите 3 дена ме водеше 100 кусур, али задните три дена некако успеав да го победам, неколку негови играчи пред се резервните рол плејерс му изиграа слабо !
Фала му на тој што го пушти Игуадала у фри ејџентс
И Wade и Rose утакмица не ми заиграа против тебе, али јбг. Иначе јас го избацив Iguadala ме изнервира после 4 утакмици со нула поенаНемам време сега, од наредна недела ќе видам кој е се неактивен, и ќе ги доделам тимовите на некој друг ако е заинтересиран, ќе им пишам на неколку членови кои сакаа да играат кога више се напуни лигава!!
Незнам дали само вчера заборив овој, или е скроз не активен, али глеам дека 2-3 тима се многу неактивни....
Иначе и ја и Богота игравме страшен мечап, првите 3 дена ме водеше 100 кусур, али задните три дена некако успеав да го победам, неколку негови играчи пред се резервните рол плејерс му изиграа слабо !
Фала му на тој што го пушти Игуадала у фри ејџентс
Да да, па пишав ја погоре дека според мене си прв фаворит за титулата според составот.. А Игудала две вечери по ред, баш кога се кршеше мечапот ми донесе 16 и 14 поени, ко од фри ејџентси не е лошоИ Wade и Rose утакмица не ми заиграа против тебе, али јбг. Иначе јас го избацив Iguadala ме изнервира после 4 утакмици со нула поена
Многу лош е периодов, и јас во една друга лига ги имам Расел, Руди Геј и Кевин Мартин аут и Брендон Џенингс деј ту деј. Со тешко срце ќе се откажам од Кевин Мартин (таман влезе во добра форма) па се надевам ќе успеам да го земам јануар ако не примети некојАко некогаш помислиш дека си малер со повредите, отвори си ја сликава и ќе се смириш инстантно.
DeMar DeRozan, ebi se u gz