NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Брееее, не памтам дека сум имал 192 во една вечер некогаш, ни во другата лига со 12 играчи кај што имам појак тим.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Да се јави дечкото и да го прифати трејдот за MCW, ќе помине понудата! :D
Извини значи, не беше до мене, туку ме пратија набрзина во друг град, а таму немав пристап до интернет, а ова трејдовиве, гледам лудница се случувало. Овој со MCW немаше никакви проблеми, кога гледам вето. Што се однесува за Томас, да јас сакав да го заменам, зашто константно е повреден, плус со трејдот за Вилијамс, ќе ми требаше некој друг, па сакав да сменам.

Значи, прати уште еднаш и ќе се смениме, извини уште еднаш :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Чисто да пријавам, Тим Саздов е неактивен, бар до сега на мечапов нема сменето ниеден играч :)
А и на клупа уште му е Џабари Паркер :D

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Секоја чест на Богота Шатерс. Стварно не знам како успеава да ве убеди на овие трејдови... Барем според мене буквално сите трејдови досега кои ги направи се грабеж во негова корист...

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Секоја чест на Богота Шатерс. Стварно не знам како успеава да ве убеди на овие трејдови... Барем според мене буквално сите трејдови досега кои ги направи се грабеж во негова корист...
Ако збориш за мојот трејд, грешка си. Long-term, јас ќе си отидам со грабеж ;)

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Ако збориш за мојот трејд, грешка си. Long-term, јас ќе си отидам со грабеж ;)
За сите општо зборувам. Меѓу нив и твојот :) Твојот повеќе ми личи како да сакаш сите од Чикаго да си ги собериш :)

А инаку којзнае можеби грешам. Ама моите размислувања очигледно се многу поблиску до оние на Богота отколку на останатите...

Макар што факт е дека било каква повреда на клучен играч ќе го уништи Богота бидејќи нема никаква длабочина....

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
За сите општо зборувам. Меѓу нив и твојот :) Твојот повеќе ми личи како да сакаш сите од Чикаго да си ги собериш :)

А инаку којзнае можеби грешам. Ама моите размислувања очигледно се многу поблиску до оние на Богота отколку на останатите...

Макар што факт е дека било каква повреда на клучен играч ќе го уништи Богота бидејќи нема никаква длабочина....
Брат само Миротич ми е од Чикаго и слободен го земав :)
Роуз е здрав, само малку зголемена минутажа и ќе прави 20+ ФП, додека разликата меѓу него и Тиг е 4 поена а Тиг досега игра многу неконзистенто, една вечер 27-9 друга 6-4. Ќе одам на ризик па шо биде нека биде, башка тоа го добивам Брукс кој ќе газе ако не е здрав Роуз. :)

Член од
26 август 2013
Мислења
172
Поени од реакции
178
Све се тоа мулти акаунти...:D

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Мотото на богота : " Не фаќа добри трејдој убав, него упорен"

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Tampa Cannibals ќе ме уништи оваа недела. Не знам како е можно ама има двојно повеќе натпревари од мене.... Буквално невозможно е да победам без разлика како ќе играат моите.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Tampa Cannibals ќе ме уништи оваа недела. Не знам како е можно ама има двојно повеќе натпревари од мене.... Буквално невозможно е да победам без разлика како ќе играат моите.
Ништо не се знае, барем не во вакви „длабоки“ лиги.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
И мене Сиетл ќе ми расплаче мајка, многу подобар распоред од мене има, а и Амаре и Бош ми са аут а Рендолф и Нене ДТД !!

Kajgana Shop

На врв Bottom