Извини значи, не беше до мене, туку ме пратија набрзина во друг град, а таму немав пристап до интернет, а ова трејдовиве, гледам лудница се случувало. Овој со MCW немаше никакви проблеми, кога гледам вето. Што се однесува за Томас, да јас сакав да го заменам, зашто константно е повреден, плус со трејдот за Вилијамс, ќе ми требаше некој друг, па сакав да сменам.Да се јави дечкото и да го прифати трејдот за MCW, ќе помине понудата!
Одамна е неактивен тој...Чисто да пријавам, Тим Саздов е неактивен, бар до сега на мечапов нема сменето ниеден играч
А и на клупа уште му е Џабари Паркер
Ако збориш за мојот трејд, грешка си. Long-term, јас ќе си отидам со грабежСекоја чест на Богота Шатерс. Стварно не знам како успеава да ве убеди на овие трејдови... Барем според мене буквално сите трејдови досега кои ги направи се грабеж во негова корист...
За сите општо зборувам. Меѓу нив и твојот Твојот повеќе ми личи како да сакаш сите од Чикаго да си ги соберишАко збориш за мојот трејд, грешка си. Long-term, јас ќе си отидам со грабеж
Брат само Миротич ми е од Чикаго и слободен го земавЗа сите општо зборувам. Меѓу нив и твојот Твојот повеќе ми личи како да сакаш сите од Чикаго да си ги собериш
А инаку којзнае можеби грешам. Ама моите размислувања очигледно се многу поблиску до оние на Богота отколку на останатите...
Макар што факт е дека било каква повреда на клучен играч ќе го уништи Богота бидејќи нема никаква длабочина....
Све се тоа мулти акаунти...Секоја чест на Богота Шатерс. Стварно не знам како успеава да ве убеди на овие трејдови... Барем според мене буквално сите трејдови досега кои ги направи се грабеж во негова корист...
Ништо не се знае, барем не во вакви „длабоки“ лиги.Tampa Cannibals ќе ме уништи оваа недела. Не знам како е можно ама има двојно повеќе натпревари од мене.... Буквално невозможно е да победам без разлика како ќе играат моите.