NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 април 2013
Мислења
3.385
Поени од реакции
6.968
Се деси и вториот блокбастер трејд у нашата лига !!

Пол Милсап, Крис Бош и Џру Холидеј се селат во Вадија, а во земјата на Фантомите идат Кевин Дурент, Пол Пирс и Џош Смит
Има огромни шанси да зажалам за овој трејд, ама тој ми е стилот мене: Се или ништо :)

Мерак ми правеше да ги имам или Дурант или Дејвис сезонава. Е сега прашање е како да се стигни до плејофот...

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Има огромни шанси да зажалам за овој трејд, ама тој ми е стилот мене: Се или ништо :)

Мерак ми правеше да ги имам или Дурант или Дејвис сезонава. Е сега прашање е како да се стигни до плејофот...
Супер што ти текна баш кога играш со мене да го направиш трејдот. :icon_mrgr: Сега сигурно те добивам :icon_mrgr:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Супер што ти текна баш кога играш со мене да го направиш трејдот. :icon_mrgr: Сега сигурно те добивам :icon_mrgr:
Понудава негова седеше уште пред да почне сезона, и сам знаеш дека ми плати ( не у пари за вас другиве, него у пива) да го прифатим трејдов на сред мечап ваш !! :icon_lol:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Телфер лани во Торонто четврти плејмејкер беше, сношти за Оклахома 38 минути играл. Огромни проблеми со повреди си имаат и Оклахома и Инди и многу криво ми е.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ау интересен меч ќе испадне ептен мојов..

Телфер лани во Торонто четврти плејмејкер беше, сношти за Оклахома 38 минути играл. Огромни проблеми со повреди си имаат и Оклахома и Инди и многу криво ми е.
Пред 2 сезони кај нас играше овој не лани :D

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Го давам Ал Хорфорд за двајца со просек 17-18

W

wicked_1

Гостин
Ќе почне ли Драгич да игра или цела сезона партал ќе биде?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Eте заврши првото коло... Мора да се пофалим со најголемиот број поени и најубедливата победа колово !! :cool:
Фантомите се следни !! :icon_lol:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Не си толку јак колку што сум јас слаб. :D

Член од
5 април 2013
Мислења
3.385