NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
@ Грифин 32
Брат не алудирав на тебе со мојот пост, општо онака зборев, имаше многу навивачи на Мајами, на Бостон и на други екипи што напињаа против Лејкерс. Океј е ти да си имаш свој омилен тим, секој има различен вкус и јас го почитувам тоа али некогаш треба човек да биде реален.
Бај д веј двете куцања на Грифин беа фаул у напад особено она второто, тоа апла беше и мислам дека претерува со своето понашање. Ајде првото куцање може да се проголта али на второто му отиде со лакт директно у лице и после тоа у контра го гурна Гасол. Ипак треба малце почит да има спрема поискусните играчи, он сеуште е "копиљ" у НБА.

А Бајнам уопште не игра на заебанција, едноставно човекот напредува и тоа е тоа, а ако продолжи вака и ако биде здрав нема да има конкуренција на позиција 5 во следни 5-6 години. :)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Првото се чисто беше не гледам тука фаул, а второто веројатно беше, иако сепак речиси секогаш така оди едноставно како шо велеа коментаторите на времето - 'with no regard for human life'

Иначе да Бајнам игра на заебанција на моменти и го трола тимот

http://www.youtube.com/watch?v=Ksr7x1KNisU

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.748
И да имаше фаул у двете ситуации, греота е да го свирнеш ...
Ако е бе, нежниот малце да работи на својата грубост во иднина а помалку на крикот што го испушта кој оваа сезона го усовршил до максимум.

Инаку вчера не можев да издржам, прекинав на полувреме Оклахома - Мајами а гледав на стрим каде не беше пуштен коментаторот и све се слушаше што зборат овие на паркетот ... кои треш толкери се нигериве тоа чудо едно е, интересно беше ваквото искуство за пренос, и у прво Скот Брукс кога негодуваше за техничката што му ја доделија на Перкинс гласно извикна покрај записничка маса this is fucking bullshit ...
Јако беше, али америве не иде без коментатор да се следат.

А Гасол по мечот твитна
Big win tonight against our neighbors! Great to see Andrew back, healthy and playing so well. I take wins over highlights anyday!
That's the spirit нежен.

п.с. Перкинс му се намерачи на Вејд, а и Вестбрук имаше сјебан фаул над Леброн каде можеше и сериозно да се повреди овој при падот, би било убер јако финале Оклахома - Мајами али ја навивам за Лејкерс - Чикаго финале па ќе видиме што ќе бидне.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
Абе Син не зезај ај за првото куцање океј е, али за второто нема дилема дека е фаул у напад и тоа груб фаул у напад, за ваква ситуација се дава и неспортски прекршок- директен удар со лакт во лицето на противникот али америве претеруваат со дозволувањето на атрактивни потези.

Иначе Оклахома ептен силуваа ноќеска, неколку груби фаули имаше, особено оној на Вестбрук беше доста лош фаул али секоја чест за реакцијата на Леброн, покажа дека е голем човек иако има мали муда :P
И овој Перкинс не беше нималку нежен али тој му се има намерачено на Вејд и матер му ебава секоја утакмица. :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
RT @MagicInsider One player's comments to me: "Our problem isn't Stan (Van Gundy). We got one guy who wants to run the show."

RT @MagicInsider Magic player to me: "I know Dwight will be gone after next season."
RT @MagicInsider Ryan Anderson on SVG: "I won't le to you. It's very frustrating...after all that crap (Howard's traded demand)."

RT @MagicInsider Magic player to me about lockeroom climate: "We're split."

RT @MagicInsider Hedo Turkoglu on Stan Van Gundy: "I want Stan to be my coach forever."

RT @MagicInsider Ryan Anderson on Stan Van Gundy: "I love Stan. I think he's a great coach for us."

RT @MagicInsider Ryan Anderson: "..Now all of a sudden it's chaos."

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Подобра утакмица (mia-okc) од вчера не сум видел оваа сезона.. Плејоф атмосфера, фаули, буквално се.. Многу би сакал да ги видам овие два тима во финалето. Леброн како изигра вчера :cuc: покажа дека е најдоминантен играч на денешницата.. Дурант исто така. Ќе биде интересна уште сезоната и трката за емвипито.. :)

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
^ Вие Селтиксите сте поголеми.
колку ми се кења од некомпетентни дечиња што знаат само еден тим од НБА и што навиваат за него тоа е просто невидено.. По антипатичен клуб од лејкерс ако има си го сечам...

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
колку ми се кења од некомпетентни дечиња што знаат само еден тим од НБА и што навиваат за него тоа е просто невидено.. По антипатичен клуб од лејкерс ако има си го сечам...
Бостон. Ај исечи си го.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Добро бе вечер има 2 топ утакмици дај не трујте со глупости. Вечер би требало Њу Јорк да тепа, ако е стварно ваква атмосферата во Орландо ова е добра 2ка.

L

Löwe

Гостин
(y) Во право си, не велам не ...(y)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
после ми се чудат оти лејкерс биле еден од најомразените екипи во НБА :cautious:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Фала курцу веќе, Роуз изгледа ќе игра вечерва.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

За мене Индијана :sick: , за другиве незнам :)

Фала курцу веќе, Роуз изгледа ќе игра вечерва.
Noup, Rose still out, aли Ален се враќа !!

Стен не е добар тренер, добар тренер уште од вретемо у Финале кој играа ќе избркаше од тим оној ебан просек од плејмејкер што се одзива на името Џамир !!

Рафер Алстон, таа сезона кога се повреди на почеток на плеј офот овој погоре од чиво дупе изгрева сонцето според Стен, изгледаше као Стив Неш за тимот на Орландо.

Џамир е според мене главната причина за просечноста на тимот, покрај најдоминантниот центар на денешницава да имаш така мизерен плеј е греота, греота и срамота, па уште и 12 мил по сезона зема :sick:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.483
Поени од реакции
114.441
Абе Џамир не е воопшто лош плеј ама не е од онаа класа како Крис Пол, Рондо, Роуз... На Хауард му треба таков плеј, тоа е формулата за шампионска титула, ама овие од Орландо се папаци, па и Хауард до негде зашто уште дреме таму. Рондо со Двајт у тим ќе има по 20 асистенции у просек.

За вечер очекувам лагани победи на Мајами, Оклахома и Лејкерс, и не капирам зошто на Лејкерс им дале 1.40 дома со Хјустон, ма немој да ме јебеш бре кој е тој Хјустон има да ги попарат 20 разлика. Ја би се убил да изгубам од Бадинџер.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Стримче за Индијана-Оклахома, по можност кај што даваат реклами кога е тајм аут :D

Таму кај што гледам јас фудбал нема ништо.

Kajgana Shop

На врв Bottom