NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Не бе, одличен беше трејдот на Пол. :)
Него Лејкерс што изгубија изгубија, Бајнам што е клошар клошар е, ама Далас ризикуваат место у плејоф а и многу лошо играат последниов период. :eek: Не им одговараше победава на Хјустон.
А Стефан Коби баш последниве 2 години стана активен и на темата за Интер, хмм ...
Ќе го разгледаме овој случај подобро во иднина.
--- надополнето: 7 април 2012 во 07:21 ---

Дај нешто од хјустонското рокенрол подземје.
Така се викаше и за трејдот на Пау во Лејкерс, ама види на крајот и за Мемфис излезе одличен, го добија Марк Гасол кој е топ 5 центар и големиот договор на Квами Браун на кој откако му истече имаа доволно салари кап да го земат Зек Рендолф како слободен агент.

Зато е многу рано да се кажва за тој трејд, посебно ако се знај дека и Минесота во последно само губат па и тој пикот може да биде доста висок па да добијат некој од Дејвис, Друмонд, Гилкрист или Барнс. Е сеа тука додај го и Гордон кој вчера со леснотија му збрцна 30 на еден од најдобрите дефанзивни тимови во нба (само втор натпревар после 3 месечна повреда).

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.386
Ги урочи и ги урочи еј !! Свите три екипе, им го расплака мамичето !!

:pos:
--- надополнето: 7 април 2012 во 12:59 ---

:icon_lol: нежниот незнаеше од кај му фури !

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
дали тоа Оклахома ќе ја загубат првата позиција :eek:
Prva pozicija na zapad :D sparsi mnogu jako vlegoa posledniov period ...toa e toj veteranski tim... :) a se znae koj se prvi Chigaco... :D redno e titula i od niv da vidime posle 12 godini :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Еј немогуче е да ги подреков сите три екипи, НЕМОГУЧЕ. Кој баксуз сум тоа чудо невидено е. Син сеа рачунај Интер не зима титула додека не го избришам кгн јузерот, поголем малер и од Деко сум станал. :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353

Незнам колку е рекордот на куцања во една утакмица, ама ништо чудно Клиперси да го срушија сабајлево

На пола утакмица до Лејкерси кои имаат 3 утакмици со Спарси :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Клиперси се добри али многу сакаат да привлекуваат внимание со SLAM DUNK(друго ништо ни не знаат).

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Како можи да се добри а да не знаат ништо друго освен 'Слем Данк' ?
Кратко и едноставно така го напишав дека се добри во оваа сезона еве ќе се поправам го испуштив тоа али признај дека многу атракции гледат да направат другото само по себе си иде речи не е така?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.668
Поени од реакции
115.296
Клиперси се добри али многу сакаат да привлекуваат внимание со SLAM DUNK(друго ништо ни не знаат).
Значи Клиперси се одлична екипа, имаат доста добри играчи али сеуште не се спремни и дораснати за титула. Не може со оној ДеАндре у екипа титула да се освои, затоа и они го донесоа Кенион Мартин, искусен играч кој има изиграно многу натпревари у плеј оф. Моментално очајно им фали Билапс, ипак Ренди Фој не е тој калибар како што е Чонси.

Дали може да ми каже некој што се дешава со Коби и зошто не играл ноќеска, брат ми нешто ми спомна, а не ми ја отвора официјалната на НБА ме дупи нешто.:mad:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Кратко и едноставно така го напишав дека се добри во оваа сезона еве ќе се поправам го испуштив тоа али признај дека многу атракции гледат да направат другото само по себе си иде речи не е така?
Јас би рекол обратно е. Прво гледат да победат и да постигнат кош што полесно, е сеа по пат си идат сите тие забивки и лобови. На пример на Грифин многу полесно би му било да забие преку некој атрактивно отколку да игра на пост и да биде фаулиран и да ги промаши двете слободни :LOL:

Овај тим на Клиперси не е како онај од минатото. Сега имат доста играчи со победнички менталитет, играчи кои биле на шампионски екипи.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Јас би рекол обратно е. Прво гледат да победат и да постигнат кош што полесно, е сеа по пат си идат сите тие забивки и лобови. На пример на Грифин многу полесно би му било да забие преку некој атрактивно отколку да игра на пост и да биде фаулиран и да ги промаши двете слободни :LOL:

Овај тим на Клиперси не е како онај од минатото. Сега имат доста играчи со победнички менталитет, играчи кои биле на шампионски екипи.
се убаво али Грифин нека не се прави глуп тасо нека поработи на слободните -.- не е се финтата атрактивно да играш и да забиваш мене лично таква игра не ми се свиѓа боље ќе го зафркнам на финта некако со дупли пас кош да биде секогаш сум бил за тактичка игра не за онака на сила :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
се убаво али Грифин нека не се прави глуп тасо нека поработи на слободните -.- не е се финтата атрактивно да играш и да забиваш мене лично таква игра не ми се свиѓа боље ќе го зафркнам на финта некако со дупли пас кош да биде секогаш сум бил за тактичка игра не за онака на сила :D
Чекај втора година му е во лигата ќе се подобри во многу работи иако според мене слободните не се една од нив

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Чекај втора година му е во лигата ќе се подобри во многу работи иако според мене слободните не се една од нив
брат се убаво али ипак треба да поработи и на тоа не дека му највеќе треба али сепак да не биде ептен дрво од 2 ни една да погоди :D ако ме сфати што сакав да кажам.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
денес роуз ке игра?
мислам дека ДА ќе игра. али на странава на нба пишува
Chicago is hopeful Derrick Rose will return after missing nearly a month to face New York on Sunday at Madison Square Garden.
останува да видиме дали ќе игра пред натпреварот ако може некој да најде нека пише јас не гледам никаде дека ќе игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom