NBA Сезона 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата GreenRoot
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Не даваат, следна им е Мајами - Мемфис во Петок вечер односно Сабота сабајле, од 1 ипол.

90% Индијана во прва четвртина од поле :D

Ќе има некој на темава да ми прае друштво додека им ги глемо гревојте на клиперси :)

Ми цркна стримот за Селтикс во најинтересното..некој жив тука да сподели друг?

За малку...Одлично второ полувреме за гледање. Селтикси се вратија од -20, дури имаа и водство со 2, но на крај повторно Спарси заводија со 4, па тројка на Ален, и 7 секунди за Бостон шанса, но не го изиграа како што треба тој последен напад, и Пирс промаши од тешка позиција.
Мислам дека овај е прв пораз дома по подолго време. Следи недела на тешки гостувања.

За малку...Одлично второ полувреме за гледање. Селтикси се вратија од -20, дури имаа и водство со 2, но на крај повторно Спарси заводија со 4, па тројка на Ален, и 7 секунди за Бостон шанса, но не го изиграа како што треба тој последен напад, и Пирс промаши од тешка позиција.
Мислам дека овај е прв пораз дома по подолго време. Следи недела на тешки гостувања.

По тој од Детроит ! :love:

БТВ !
530646_408363929192137_367810133247517_1450890_213229133_n.jpg

Останв бес спиење ама не жалим очекував силување на лејкерс ама ништо од тоа :Pлејкерс си победи
чисто да се знае кој е кој најзаслжни за победат беа бајнам и секако мајсторот коби и друг пут не летајте многу

Коби ко ти шутира 13-19 и Бајнам ко ти дава 36 мора нешто да не е во ред со одбраната

То е то сеа да се задржи 4то место и по можност да се игра со Мемфис

Иначе во правo бев, утакмицата за 18+ ќе биди и некој ќе биди силуван:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom