NBA Сезона 2010/2011

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ако играт вака Орландо, и 100 поени да дај пак ќе изгубат. Не знам јас Ван Ганди шо мисли, ама треба да му стани јасно на чоеко дека ако игра само преку Хауард, како вчера, ќе испаднат во прв круг. Истото се повторва од серијата со Бостон лани. Се форсира Хауард, а се кратат шутој на другите играчи. Јес, да годинава е многу подобрен Хауард, али пак, грешна стратегија апсолутно.

И редно е детево еднаш да научи да се контролира.
Да тоа ми беше другиот муабет.Мислев јас лично за Хауард дека е најдобра партија но колку е тоа продуктивно за тимот се виде синоќа.Секој напад одеше преку него.Но како да забележав дека и тој самиот кога ќе шутнеше некој негов колега се лутеше.Дали поради тоа што осеќаше дека му е вечерта па сакаше сам да игра или пак таков му е играчкиот карактер незнам.Сепак Хауард изминатава сезона на неколку пати меѓу редови напомена дека не му се допаѓа многу составот на Орландо од аспект на поедниците кои настапуваат.Но ако сака не да го достигне Шек (тоа не е возможно) него да му се доближи треба да изгледа некоја утакмица од него за да види како Шек не само потполнуваше статстика него го ослободуваше цел рекет за бековите и плејовите да вршат работа.Не е проблем за Атланта или било кој противник да му дозволи на Хауард 40 тина поени.Сите нека ги даде Хауард ако Атланта победи сеедно ќе им биде

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Изненаден сум од отпорот на Индијана, се познава дека ова е плејоф и дека не мора ништо да им значи скорот на Чикаго. Сега започнува вистинската борба и нема ништо да биде така лесно. Очекувани победи ќе речам, освен глупиот Орландо, глупи биле, такви и ќе останат, заедно со тренерот.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.950
Поени од реакции
23.449
Требале Бостон да ја стаат али ај!

Agent014

F.U.B.A.R.
Член од
26 октомври 2010
Мислења
379
Поени од реакции
147
Luge , stream on San Antonio - Mempfis imate li ?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Многу тесно во плеј оф :)

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Е ајде де, кај е Лејкерс на МТВ? :/

G

grande-juve

Гостин
Браво за Мемфис, одлично изигра, а вчера Кид здиве, ги спаси Далас, и тоа ги спаси од слаб Портланд, Портланд играше прилично добро во одбрана, ама во напад освен Олдриџ, многу слабо.

Kajgana Shop

На врв Bottom