NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Вечер на МТВ ја даваат Лејкерс-Хорнетс
самиот си го напиша распоредот...

Saturday 16 Apr 2011
19:00 Chicago Bulls-- : --Indiana Pacers
21:30Miami Heat-- : --Philadelphia 76ers

Sunday 17 Apr 2011
1:00 Orlando Magic-- : --Atlanta Hawks
3:30 Dallas Mavericks-- : --Portland Trail Blazers

Лејкерси играат УТРЕ од 21:30, па УТРЕ може да ги даваат. ВЕЧЕР ке даваат некоја од овие 4ри текми?

Да бе, грешка, утре е Лејкерс-Хорнетс во 21:30, за вечер не сум видел дека ќе даваат, изгледа ќе нема

Бостон со Њујорк ќе оставе најголем траг од првата серија.Многу ме интересира дали Бостон ќе ја прифати брзата и ефикасна игра на Њујорк или Риверс ќе си остане доследен на цврстата одбрана или пак обратно.Дантони имам впечаток како да не знае да игра одбрана.Затоа летна од Феникс затоа ќе летне и од Њујорк.Тоа е главниот хендикеп за Њујорк инаку имаат супер тимче

На Западот.Далас и покрај фантастичната сезона оваа година немаше среќа да добие занив лесен противник ако има воопшто таков.Портланд е буквално рамноправен во овој дуел. Со оглед на потечната и подобра за гледање кошарка Бостон и Њујорк се поинтересни за гледање

Повредата на Бајнам ќе значи да гледаме донекаде неизвесна борба со Орлеанс но и покрај тоа Лејкерс се големи фаворити.Факт е дека го имаат Одом на негово место.Но тоа само по себе влече две лоши работи.Првата, немањето квалитетен шести играч и втората , тоа што Гасол ќе оди на центар а во минатото се докажа дека таа позиција не му е најомилената.Повеќе преферира на слободата на четворката. Па и тоа што нема со кој да ја распоредат минутажата.

Оклахома полека созрева како екипа за самиот врв.Денвер кога веќе видоа дека неможат да го задржат Ентони завршија феноменална работа со зимскиот трејд.И таа серија може да потрае подолгоно мислам дека Оклахома ќе продолжи

Други серии кои би биле неизвесни или со потенцијално изненадување не гледам. Сега , изнеадувањето не би било доколку некој стварно не изненади но ќе видиме

Дечки дај читнете малце знаци Њу Орлеанс се во ужасна форма и една од причините заради тоа е што Вест им е побреден а и Крис Пол не е во форма. Значи Лејкерс има да ги прегазат 4-0 100% сум сигурен.

Лејкерс-Чикаго финале, Лејкерс да тепаат :)

Колисон игра страшна кошарка. Индијана крајно мотивирани ..

Неможам да најдам стрим

Chicago finale utre sabajle :pos2:
Sudiite se zivo mu davat, i pak gubat doma protiv najslabiot playoff tim

Искрено не очекував Индијана толку добро да му се држи на Чикаго. Ќе има уште поинтересно 2ро полувреме. :smir:

Лош избор на пренос за утре. 100 пати поарно Орландо-Атланта да ја даваа ..

Њу Јорк со Бостон беше логичното решение за пренос утре но и вака не е лошо.Орландо со Атланта е најлоша варијанта

Psycho T ги убива. Уште кога играше во North Carolina го гледав газеше. Браво за Индијана ги исмеваа на ЕСПН заради скорот во регуларен дел од сезоната ама изгледа нема да им се дадат лесно на Чикаго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom