Да тоа ми беше другиот муабет.Мислев јас лично за Хауард дека е најдобра партија но колку е тоа продуктивно за тимот се виде синоќа.Секој напад одеше преку него.Но како да забележав дека и тој самиот кога ќе шутнеше некој негов колега се лутеше.Дали поради тоа што осеќаше дека му е вечерта па сакаше сам да игра или пак таков му е играчкиот карактер незнам.Сепак Хауард изминатава сезона на неколку пати меѓу редови напомена дека не му се допаѓа многу составот на Орландо од аспект на поедниците кои настапуваат.Но ако сака не да го достигне Шек (тоа не е возможно) него да му се доближи треба да изгледа некоја утакмица од него за да види како Шек не само потполнуваше статстика него го ослободуваше цел рекет за бековите и плејовите да вршат работа.Не е проблем за Атланта или било кој противник да му дозволи на Хауард 40 тина поени.Сите нека ги даде Хауард ако Атланта победи сеедно ќе им бидеАко играт вака Орландо, и 100 поени да дај пак ќе изгубат. Не знам јас Ван Ганди шо мисли, ама треба да му стани јасно на чоеко дека ако игра само преку Хауард, како вчера, ќе испаднат во прв круг. Истото се повторва од серијата со Бостон лани. Се форсира Хауард, а се кратат шутој на другите играчи. Јес, да годинава е многу подобрен Хауард, али пак, грешна стратегија апсолутно.
И редно е детево еднаш да научи да се контролира.