NBA Сезона 2010/2011

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Не шитна Паркер :tapp:

ПОтфрлија во одбрана на крај кај што се најјаки... А уште сметам дека Џеферсон е најслаба карика во петоркава

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
507
Значи Спарси пак ќе ми ги кинат нерви во оваа серија против Мемфис. Премногу очигледно е отсуството на Ману кој би требало да се врати на следниот меч. Џеферсон не успеа да погоди чист шут за 3 поени за продолжение и затоа сега ќе мора да се победи на гости. Рендолф и дрвото Гасол (кој во меѓувреме научи да игра кошарка :)) не убија на овој меч. Не знам зошто Попович не проба со Сплитер во рекетот кога веќе Гасол доминираше во него. Како и да е 101-98 за Мемфис за нивна прва победа и водство во серијата.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
bravo grizzlies ajde sega i hornetsi

--- надополнето ---

Браво за Мемфис, одлично изигра, а вчера Кид здиве, ги спаси Далас, и тоа ги спаси од слаб Портланд, Портланд играше прилично добро во одбрана, ама во напад освен Олдриџ, многу слабо.
sudiite gi poebaja da ti se gnasi da gledash istoto i chicago, koj igra doma se mu svirat na nivna strana

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ајде Хорнетси издржете до крај.

--- надополнето ---

Леле овој Крис не е нормален, партали.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Чао фаворитиве. Финале Њу Орлеанс-Индијана

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Крис Пол феноменален. 33 поена и 14 асистенции !

Член од
1 април 2011
Мислења
30
Поени од реакции
1
Иако сум симпатизер на Лејкерси, оваа вечер од лејкерси ама К од кошарка не видовме. Секоја чест за Пол, се гледа дека е еден од најдобрите плејмејкери на планетава. Нема да критикувам ниту да коментирам се додека не заврши оваа прва фаза, бидеќи знаеме дека се игра на 4 добиени.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Апсолутно потфрлија Лејкерс вечерва.Заслужена победа на Њу Орлеанс.Гасол најслаб поединец одамна не сум го видел вака да потфли.Крис Пол ги отвори вечерва.Добро е има уште доста дуели се надевам дека влијанието на Фил брзо ке ги консолидира за следните натпревари.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ајде сега иде главното. Бостон-Њу Јорк.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
stream, stream, stream ! ! ! Boston - NY !

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Кај глеате уствари? Мене МТВ ми е со то глупото виножито (пречки) и иритантниот звук.

Kajgana Shop

На врв Bottom