Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Промени ник во Злате Шоп Јехова. (y)Гарант ќе има поголема видливост.

Да не бидам оф топик, вчера го изгледав Her. Го избегнував некое време, делуваше ко да не е мој тип на филм, али предобар.

Уживање беше да се слушаат репликите, посебно писмата што ги пишуваше Х(Џ)оакин Феникс.
Чиста поезија, ко што и пишав на ЛБ.

Промени ник во Злате Шоп Јехова. (y)Гарант ќе има поголема видливост.

Да не бидам оф топик, вчера го изгледав Her. Го избегнував некое време, делуваше ко да не е мој тип на филм, али предобар.

Уживање беше да се слушаат репликите, посебно писмата што ги пишуваше Х(Џ)оакин Феникс.
Чиста поезија, ко што и пишав на ЛБ.
Мене ми беше малку забегана темата, ама можеби натаму одиме, кој знае :)

Мене ми беше малку забегана темата, ама можеби натаму одиме, кој знае :)
Не би рекол забегана, зашто темата е сепак љубов. Чудно е што љубовта се јавува меѓу живи суштество и неживо "суштество".

Имаше фантастични елементи, бар за македонски услови, од сам старт, што ти кажува дека филмот не е сместен во сегашноста. Уште од старт човеков што и да побараше од телефонот, тоа му отвораше, му читаше мејлови, му отвораше статии и најдоброто од сè, му го пишуваше писмото/мејлот што овој го диктираше и тоа го правеа сите, не само он. Ова до овој степен е сепак фантастика за земјава..

Башка, освен љубов, има тука и за тоа колку технологијата не одалечува едни од други, колку депресијата штети во животот и врската...

...и со еден многу потценет актер кој остана у сенка на сестра му
Цело време мислев дека Ема Робертс е ќерка на Џулија... таа да и била внука од брат.
Ццц.

The Woman in the Window - сосема океј филм. Океј и ништо повеќе. Онака 6/10 лабаво.

Како што сто пати променија release date и го растргнаа со критики мислев дека е некој trainwreck ама за среќа не испадна така.

The Woman in the Window - сосема океј филм. Океј и ништо повеќе. Онака 6/10 лабаво.

Како што сто пати променија release date и го растргнаа со критики мислев дека е некој trainwreck ама за среќа не испадна така.
Интересен, го изгледав пред некое време.
Чудни ми се тие фобии како страв од излегување надвор, од отворен простор. :)

Интересен, го изгледав пред некое време.
Чудни ми се тие фобии како страв од излегување надвор, од отворен простор. :)

Чудни но навистина постојат. Јас дури познавам личност со извесна агорафобија, за среќа далеку од тој степен што го имаше Ејми Адамс во филмов.

2/3 ми се гледани, и тоа едниот ми е од тебе, а другиот го гледав за да видам за каква глума добил Оскар Боги.
Фицкаралдо ми беше малку долг, ама ми се свиѓаше Вагнер.
А Боги ко Боги, секаде е ист, ама Оскарот сепак требаше да го добие за Казабланка, не е лош и во комбинација со Хепберн ама Ингрид е Ингрид

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom