Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ај ве молам ако имате инфо за Мидеа "MTI-55FNXD0"? Или Еуровент нешто или слично?

Дечки, ај ве молам ако имате инфо за Мидеа "MTI-55FNXD0"? Или Еуровент нешто или слично?
Повели
Автоматски споено мислење:

Извини. Само што забележав дека линкот не те носи директно на страна со применети филтри. На страната кај keywords само пиши го моделот MTI-55FNXD0.
За каде се планира моделот бидеќи не ми баш модел за домашна употреба, ако не е тајна по која цена го нудат и од каде?

Последно уредено:
Мене пак најсмешно ми е тоа што La La Land и Three Billboards Outside Ebbing се пред Blade Runner 2049 на листата. :pos:

Мене пак најсмешно ми е тоа што La La Land и Three Billboards Outside Ebbing се пред Blade Runner 2049 на листата. :pos:
Мене па, ми е тажно што Ла Ла Ланд и Казабланка не делат прво место со Амели, ама нели, сепак, колективна листа е, нема секој да се согласува со резултатите, that's the thing со колективни листи, ориентациони се и не се земаат ранкинзите здраво за готово.

Топ 10 у декадата според мое субјективно и секако небитно за широката раја, мислење.

1. Interstellar
2. Django
3. Hateful 8
4. Wolf of Wall Street
5. Intouchables
6. The Hunt
7. Shutter Island
8. Prisoners
9. Joker
10. Inception

Топ 10 у декадата според мое субјективно и секако небитно за широката раја, мислење.

1. Interstellar
2. Django
3. Hateful 8
4. Wolf of Wall Street
5. Intouchables
6. The Hunt
7. Shutter Island
8. Prisoners
9. Joker
10. Inception
Јас би додала неколку на списокот, можеби и редоследот би го сменила :D
На пример: Троја, Kingdom of Heaven, (овие два дека обожавам историски), Lord of the Rings (сите делови)...

њоте, кај со Гаспар Ное, жити режисерот... :icon_lol:

Според оцените од Летер и тоа колку ми останале во сеќавање:
1. The Handmaiden :love:
2. The Haithful Eight
3. Whiplash
4. El Cuerpo
5. Shutter Island
6. Jagten
7. The Revenant
8. Better Days
9. La La Land
10. Joker

Здраво дечки ми треба консултација.
Имено моментално се грее една соба(30m2) од стан (со изилација и пвц) во Скопје со термо печка.
Поради огромните сметки за струја 4 месеци во годината се мислиме да се земеме инвертер клима. Бидејки не сум навлезен во тематикава ми треба препорака за клима која би задоволила условите
- да работи 24/7 ( со варирање на температурата кога нема никој дома)
- Скопје нема ладни зими ама да речеме да работи до -30
- да е енергетски ефикасна
- буџет бидејќи немам престава за разлики меѓу климиве нека биде 40к( малку - многу?)
Кој кога има време кажете предлог и пуштете некое линкче ви благодарам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom