Darling
High Value
Stasavte do Akira Kurosawa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ПовелиДечки, ај ве молам ако имате инфо за Мидеа "MTI-55FNXD0"? Или Еуровент нешто или слично?
Извини. Само што забележав дека линкот не те носи директно на страна со применети филтри. На страната кај keywords само пиши го моделот MTI-55FNXD0.Повели
Advanced search | Certita Eurovent
www.eurovent-certification.com

Мене па, ми е тажно што Ла Ла Ланд и Казабланка не делат прво место со Амели, ама нели, сепак, колективна листа е, нема секој да се согласува со резултатите, that's the thing со колективни листи, ориентациони се и не се земаат ранкинзите здраво за готово.Мене пак најсмешно ми е тоа што La La Land и Three Billboards Outside Ebbing се пред Blade Runner 2049 на листата.![]()
Јас би додала неколку на списокот, можеби и редоследот би го сменилаТоп 10 у декадата според мое субјективно и секако небитно за широката раја, мислење.
1. Interstellar
2. Django
3. Hateful 8
4. Wolf of Wall Street
5. Intouchables
6. The Hunt
7. Shutter Island
8. Prisoners
9. Joker
10. Inception

Ako sakas inverter do -30 stepeni togas ovaaЗдраво дечки ми треба консултација.
Имено моментално се грее една соба(30m2) од стан (со изилација и пвц) во Скопје со термо печка.
Поради огромните сметки за струја 4 месеци во годината се мислиме да се земеме инвертер клима. Бидејки не сум навлезен во тематикава ми треба препорака за клима која би задоволила условите
- да работи 24/7 ( со варирање на температурата кога нема никој дома)
- Скопје нема ладни зими ама да речеме да работи до -30
- да е енергетски ефикасна
- буџет бидејќи немам престава за разлики меѓу климиве нека биде 40к( малку - многу?)
Кој кога има време кажете предлог и пуштете некое линкче ви благодарам
Pak 2,5ka nudite za 3,5ka, e neide toa takaAko sakas inverter do -30 stepeni togas ovaa
![]()
Midea AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW KIT
Сетек | Сè од техникаsetec.mk

Епа ај ти предложи му "права" 3.5ка за тие пари... ама со еуровент