Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LajkBas onaka kvalitetno objasnuvanje za site modovi, finti i podesuvanja so daljinskoto pri koristenje na edna inverter-klima. Molivceto na uvo mu e extra

Абе дечки, гледам секое второ мислење ви е за суперхеројскиве, а нема тема за нив на форумов (или јас не можам да најдам)?
Јас по Бетмените и X-Men (изгледани сите до еден од тие франшизи), ги затепав полека од Marvel Cinematic Universe, па пред да продолжам, не ми се јасни некои работи. За почеток: Captain America не старее заради серумот или бил замрзнат по падот со авионот во ледот, па затоа не му остарело телото?

супер е.. ова би загреало и три пати повеќеМислење за каминиот? Еден другар сака да купи и му треба за затоплување на просторија од 32м2
Прегледај го приврзокот 137422

Ama tie na gugl peletite dali se isti so nasive tuka so sumnjiv kvalitet i mokjnost.Vanlok.. eve bas sega (po google presmetano) 1 ton peleti pravat 4500 kwh. A 1 litar nafta pravat 10 kwh. Koa ke udris matematika pak iskaca skooro 1/2. Zaso da ne bi preminal na peleti?
[DOUBLEPOST=1453503337][/DOUBLEPOST]Aj da prasam i ja nesto, nekoj sto e po elektrikava kako @tzlatko ili @goran0505
КриопрезервациjаДај Злате отвори една тема озбилно. Инаку мислам поради тоа што е замрзнат, криогенеза или како и да се викаше, вака од сеќавање.![]()

Никаде не реков дека греење на нафта е ОК. Реков подобро да останеш на нафта додека не отидеш на нешто подобро. Не, не на пелети. Пелети се зијан, има подобри решенија.Vanlok.. eve bas sega (po google presmetano) 1 ton peleti pravat 4500 kwh. A 1 litar nafta pravat 10 kwh. Koa ke udris matematika pak iskaca skooro 1/2. Zaso da ne bi preminal na peleti?

Да, сите се смртни во Марвел освен Тор. Исто и мутантите, Вулверин е најблиску до бесмртен. Инаку мене ми е подобар Х-мен серијалот, посебно последните со Фесбендер се супер.Значи може да умре, така?
Неспоредливо подобри се X-Men. А како е Тор бесмртен, кога татко му Один беше на смртна постела?
А за Captain America - нели серумот предизвикува брза регенерација на клетките? Ако е така, не може да се регенерира ако го повредат (смртно)?