Ja imam Mitsu FH 35 VE i ja sam zadovoljan sa tom klimom .Mitsu se razlikuje od nekih drugih proizvodjaca i drugacije je podesena za grejanje.Ona pocinje da radi i greje tek kada je podesis FAN - 3 crte ( 540 m3 / h vazduha ) i potrosnja struje veca od 0. 350 - 0. 400 kw ( 350 - 400 wati ) struje.Znaci da za mod ' auto ' odmah zaboravis , moras sam da je podesis.Za vecinu klima velicine 12 BTU je idealno podesavanje duvanja oko 500 m 3 / h vazduha.Mitsu ima veliku unutrasnju jedinicu a samim tim i izmenjivac je veci pa je potrebno da radi na nesto vecem kapacitetu.Inace daje bas dobru toplotu.Nesto je bucnija od Fujitsu LT. Ona se kod mene nalazi zajedno sa Fujitsu i zajedno pokrivaju 48 m2 konstantno, odnosno 63 m 2 povremeno.( otvore se vrata od jedne sobe ).Kod mene klime rade pod malim opterecenjem kako bih dobio konfor grejanja.
Mitsu ima malo drugaciji ' defrost ' , odnosno cesto ide u defrost ali sve to traje krace vremenski a Fujitsu ide redje u defrost ali duze.Senzore sam odmah iskljucio i na Mitsu i na Fujitsu,to ne koristim nego sam odredjujem temperature.
I Fujitsu i Mitsu su dobre klime , a meni je nekako draza Fujitsu LT.[DOUBLEPOST=1445464317][/DOUBLEPOST]Na hladjenju je potpuno drugacija prica.Mitsu moze da radi i na 0. 150 - 0. 180 kw ( 150 - 180 wati struje ) i da hladi.
Fujitsu ima problem taj sto svoj maksimalni kapacitet grejanja postize tek kada je podesena ma max izduvavanje ( 850 m3/h vazduha ) a ta kolicina vazduha moze da smeta konforu grejanja.[DOUBLEPOST=1445464538][/DOUBLEPOST]Ja sam Mitsu fh 35 ve platio oko 1100 Eura.