Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
The Spirit ти е гледан ?[DOUBLEPOST=1416065196][/DOUBLEPOST]Инаку неделава во америка ќе излезе "официјалното" продолжение на Django Unchained во стриповска форма.
Ќе биде напишан од Тарантино и ќе биде team up стрип на Џанго со Зоро...

Ова е онака повеќе стриповска вест али да споделам ипак :D
Па да нешто Тарантино/Родригез/Милер стил. Значи не суперхеројски стил неќам супер херои баш. Освен Бетмен. Бетмен е кул

Ајде мала помош:

Ватметарот ми е ставен кога е монтирана климата. Но климата не работи цело време. Како можам да видам колку време работела климата ?
c4b8f61a4203f4922b28c8ab0c9dc32e.jpg

Овде гледам од 213 саати дека била уклучена 212 саати. Има ли опција да видам колку време работела ?

Pa ti pokazuva kolku rabotela=212 h ili 99 % od vremeto.
Se sto e pogolema potrosuvacka od 5w go racuna kako rabota.

Ај бе не се расфрлајте со тоа гигата симни си 1300 и пријатно

Meh, аплоадираа прееска од 50GB копии (Мајмуните) кај другар пуштивме таа од 43GB, (незнам точно кои се риперите) и беше малце мутно, што знам.....би ај симнал таа од 50GB, кога веќе гледам да гледам асално...

Kade? Moze link? Torent? :)

Ocaj se javnive trakeri...

Во кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Во најраниот термин кога е најскапа картата :D
Иначе озбилно, повеќето пишавме, конкретно за Интерстелар не осеќаш дека има други луѓе, мртва тишина е

Bidi srecen ako e taka. Znaes zosto? Kvalitetnite klimi na greenje i iskluceni koristat prilika da preku postoeckite namotki na statorot od DC motorot na kompresorot go great masloto vo karterot, taka da imas super lesen start i na niski T. Znaci nema potreba od dodaten greac.
Mene me interesira kolkava e taa potrosuvacka, ako mozes izmerija...

Се мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите :D

Hmm dali e bas taka....Gree vika S3DNA1C e obicnata, a Low Ambient e S3DBA1D
Po nomenklatura na Gree ne postoi nesto takvo so -ND na krajot od oznakite(demek ND=Nordic :) ), izmisljotina e ova na litvanskiov sajt.
Nego sporedi li nekoj dali nadvoresnata od Viola ima ista data kako Hansol 12k....10000den e poeftina violata vredi da sporedite, mene mi preku onakvo od servisni na Gree :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom