Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што те натера да се откажеш од климите?
Interesno prashanje za smrtta na zonite i................i jas bi sakal da slushnam zoshto bi se otkazal od klima ( ako ne se lazam doma ima tri no obicni neli)
Rocket Stove - оваква печка уради сам да си направи и поекономично здравје....само оџак дали има е прашањеKАМИн алфа план и около 12 кубика дрва на сезона т.с од 01,10,2013 до 05,04,2014 нормална температура кај мене е 25ц до 27 ц нон стоп цел ден горенје огин (АЛИ ЖИВЕАМ НА РИДОТ )
Буџет ? до колку пари ?Ми треба помош за избор на некое грејно тело за соба од 16 квадрата.Јас мислам да се греам со плин ама сумливо мие некако,па збунат сум при избор.Мисленја??
PS.(економично да биде максимално)
Цената не мие битна колку сака нека биде телото.битно мие најмалку што е можно струја да троши.Rocket Stove - оваква печка уради сам да си направи и поекономично здравје....само оџак дали има е прашање
--- надополнето: 27 септември 2013 во 00:38 ---
Буџет ? до колку пари ?
Цената не мие битна колку сака нека биде телото.битно мие најмалку што е можно струја да троши.
машката муза на Вуди Аленbitch, please.
![]()