dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.424
- Поени од реакции
- 85.395
кој портал те излажа?
русин е тој, мислам водоводџија
Десен клик- оупен слика:
Штипка.ком.мк
Какви инвентивни имиња само.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кој портал те излажа?
русин е тој, мислам водоводџија
Не знам каде го има, ама ми се наметнува едно прашање. Ако е толку добро, не ли би го ставале фабрички во климите, барем во поскапите? Или веќе го ставаат?Знаете ли каде се продава/монтира негде у скопјево
дополнителен греач (силиконски) за надворешната единица и компресорот т.е. нешто вакво или вакво пожелно да е со термостат кој ке се вклучува на зададена температура. Crankcase heater е точниот назив за греач за компресорот на видеово се гледа монтажа на copeland таков греач.
Знаете ли каде се продава/монтира негде у скопјево
![]()
дополнителен греач (силиконски) за надворешната единица и компресорот т.е. нешто вакво или вакво пожелно да е со термостат кој ке се вклучува на зададена температура. Crankcase heater е точниот назив за греач за компресорот на видеово се гледа монтажа на copeland таков греач.
Па може да ми донесат од србија ако не најдам тука, а и не најдов по огласиве кузнае како им е напишан огласот....а за сам да го направам делови од кај ?А оти не си направиш сам ??
Naked Gun,Airplane,Hot Shots,Top Secret,Spy Hard,Life of Bryan.
Space balls
Е да, сакав да напишам '' освен тие '' , затоа што ги имам сите изгледано и тоа по неколку пати. Фала како и да е
--- надополнето: 29 септември 2013 во 20:16 ---
Фак ју. Не приметив од прва. Одам на ИМДБ и пишувам '' Space balls '' , мислев дека ми предлагаш некоја пародија![]()
Па може да ми донесат од србија ако не најдам тука, а и не најдов по огласиве кузнае како им е напишан огласот....а за сам да го направам делови од кај ?
Херц и мене ме советуваа, и Херц земав... искрено разликата во цена и не беше огромна.Сакам да земам вентили за парно. Кои се подобри/поквалитетни. Џакомини или Херц?