kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
Алф, со убаво да си ја користиш климата.
Да те грее, да те лади, долго да трае.
Да те грее, да те лади, долго да трае.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тошиба е појака од санио братче, батали тоа што кажува г-дин VanlokE me zapali so ova NEO-vo. I jas imam edno montirano vo spalna pred 6-7 god, rabotelo do sega samo na ladenje i toa pred spienje samo, na greenje ne e ni pustano. Moze moevo e i podobro od tvoeto, na moeto pisuva so krupni bukvi deka ima SANYO kompresor......

тошиба е појака од санио братче, батали тоа што кажува г-дин Vanlok
иначе еве ви една топ информација од 1 ноември до сега во соба од 20м2 се одржува Т од 20с и тоа само со таа најлошата клима која има истрошено до сега дури 126.5ден.![]()

не сум мало дете јас или пак бебе кое треба да се бања па да не настинеNe zaebavaj, pa T 20 mene vo soba mi odrzava stariov samsung televizor so ovaa nadvoresna temperatura, plus gledam televizija![]()
Faster, Pussycat! Kill! Kill! ти е 80% ист ко Death Proof...grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.
Па да нешто Тарантино/Родригез/Милер стил. Значи не суперхеројски стил неќам супер херои баш. Освен Бетмен. Бетмен е кулThe Spirit ти е гледан ?[DOUBLEPOST=1416065196][/DOUBLEPOST]Инаку неделава во америка ќе излезе "официјалното" продолжение на Django Unchained во стриповска форма.
Ќе биде напишан од Тарантино и ќе биде team up стрип на Џанго со Зоро...
Ова е онака повеќе стриповска вест али да споделам ипак![]()
Зарем и кога е исклучена климата троши повеќе од 5 вати ?Pa ti pokazuva kolku rabotela=212 h ili 99 % od vremeto.
Se sto e pogolema potrosuvacka od 5w go racuna kako rabota.
Во најраниот термин кога е најскапа картатаВо кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...