Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе може некој да ми објасни како Wayne's World е прогласена за една од најдобрите комедии некогаш направени? Поголемо срање од филм не сум гледал![]()
никако да не пропуштиш да елаборираш на теоријата со општествените фиксови и проектот мејхем одделно, и дали има/нема точки на врзување!А ветувам дека во најскоро време ќе има и рецензија за Фајкла.
Сигурно само сврзниците ги разбрал од постовникако да не пропуштиш да елаборираш на теоријата со општествените фиксови и проектот мејхем одделно, и дали има/нема точки на врзување!
бидејќи секој од актери одглуми на ниво, професионално. Костимографот истотака заслужува големо браво, одлична костимографија. По приказната, некако последниот ретурн оф д кинг најмногу ми фати око, ме заинтригира и 4те саати поминаа како 1 саат, многу брзо ми се чинеше времето, а крајот
крајот беше многу јак. Хобитот ги имам гледано 2та, но наскоро пак ќе ги репризирам, но најпрво jurassic park и индијана џонс, па потоа ќе ја мислиме 
Дрогирашу, солиден саундтрак? Солиден?режија, и колку-толку солиден саундтрак.

ДЕНЕСКА ?! ПРВ ПАТ ?!![]()
и уште многу други класици не ми се гледани. Но во најскоро време. 
@Ron Burgundy , ако Волкот е ремек дело тогаш не знам, сум изгледал барем 1000 ремек дела до сега. Волкот е застарен не затоа што дејствието е во минатото туку затоа што начинот на кој е реализирана приказната е дел од минатото, онаму каде што Скорсезе своевремено заглавил и не се помрднал. Негов единствен успех во поново време беше Departed кој е украден филм. Назад на темата, во 80-те имаше еден куп Б-филмови и сапуници за јунаци кои прават пари а публиката доживуваше оргазам на луѓе - модели, кои заработиле милиони и живееле раскошен живот. Денес постои поинаков поглед на Вол Стрит а публиката сака подлабоки теми. Волкот е предвидлив, нема ништо оригинално во него ни од аспект на режија, сценарио, кинематографија... ништо иновативно. Има проста биографска приказна и веќе видена. Ако веќе зборуваме за приказни од сличен тип Catch me of you can и Pursuit of Happyness се светлосни години пред Волкот. И двата се по вистинита приказна, првиот е забавен и возбудлив во секој поглед а вториот покренува разни прашања и емоции.
Извини што вака ти реагирам ама да го наречеш Волкот на Скорсезе ремек-дело е грев кон вистинските ремек-дела. Тој може да биде единствено добар филм за мал дел од филмската публика која преферира такви теми. За другите е само еден обичен предолг филм, ништо посебно во ниеден поглед.
[DOUBLEPOST=1415913799][/DOUBLEPOST]http://imgur.com/a/aoi3Tпа види другар, третиот дел на лотр бил издаден кога ја сум имал 4 години, па сеа види си тии уште многу други класици не ми се гледани. Но во најскоро време.
![]()