Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Zgora na se, uste iskacaat filmovi so Nicolas Cage.

Left.Behind.2014.1080p.BluRay.x264.AC3.2.0-RARBG
Од дамна имаше излезено торент ( е сега ваљда не ваквов Псајсадовски :D )..филмо изгледа е конкурент за најлош филм на годината (ваљда ќе се јаде со Деца на сонцето)..ете и во Синеплекс ќе го даваат кај и да е, добар дејт филм, после филмот се ќе и изгледа подобра идеја на женската :D

Ама да..времево..се надевам ќе не послужи утре..[DOUBLEPOST=1415844006][/DOUBLEPOST]
со сила пробува да си ја сјебе кариерата
Слаб е со пари Кејџ, во долгови (барем беше до пред некоја година ваљда уште е..), и прифаќа се и сешто за пари...штета а симпатичен лик е..а и кога ќе му се погоди улога ко за него стварно е добар..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.454
Поени од реакции
87.200
Ќе може некој да ми објасни како Wayne's World е прогласена за една од најдобрите комедии некогаш направени? Поголемо срање од филм не сум гледал (n)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
The hundred foot jurney искочи на блуреј, ќе течат лиги вечер.
The Hundred-Foot Journey 2014 1080p BluRay x264-SPARKS

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
И така викате не ептен топло времево а ?

Прв тизер за The Hunger Runner: Insurgent Vampires

W

wicked_1

Гостин
А ветувам дека во најскоро време ќе има и рецензија за Фајкла.
никако да не пропуштиш да елаборираш на теоријата со општествените фиксови и проектот мејхем одделно, и дали има/нема точки на врзување!

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
никако да не пропуштиш да елаборираш на теоријата со општествените фиксови и проектот мејхем одделно, и дали има/нема точки на врзување!
Сигурно само сврзниците ги разбрал од постов

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Инаку, јас денеска конечно ја изгледав ЛОТР триологијата. Јас лично сум фан на фантазија, па ова ми се погоди, одлични се сити три филмови. Значи сите 3 од мене имаат чиста 10ка, сите три си беа одлични во секој поглед. Одлична режија, и колку-толку солиден саундтрак. За глумата имам едно многу големо :cuc: бидејќи секој од актери одглуми на ниво, професионално. Костимографот истотака заслужува големо браво, одлична костимографија. По приказната, некако последниот ретурн оф д кинг најмногу ми фати око, ме заинтригира и 4те саати поминаа како 1 саат, многу брзо ми се чинеше времето, а крајот :love: крајот беше многу јак. Хобитот ги имам гледано 2та, но наскоро пак ќе ги репризирам, но најпрво jurassic park и индијана џонс, па потоа ќе ја мислиме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom