Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Обливион 6-ка и тоа со пријатели. Сепак, Том Круз. (n)

Сумирање од мислење на 5 или 10 форумџии за некаков монопол на автоматско согласување:sleep:.
Coup d'etat.
Ај да се собереме 25к и да гласаме за "Тетовирање" да може да влезе у топ250..:icon_lol:

Ова е исто како Металец да објаснува како Мегадет се јака група а Британец му кажува дека Мегадет може вода да им носат на Битлси.

Секој си има свој вкус тотално се нон-сенс расправииве.

Има некој на форумот со факултетска диплома (драмски факс,),да напиши некоја рецензија...вака рецензии од партали веќе е досадно...многу изгледани филови не е репер на квалитетни рецензии.:confused:

Има некој на форумот со факултетска диплома (драмски факс,),да напиши некоја рецензија...вака рецензии од партали веќе е досадно...многу изгледани филови не е репер на квалитетни рецензии.:confused:

karlovic, ти си?
w/e imma let this one slide. Припази речник, а читањето рецензии не е задолжително. Како што не беше средно. Штета, за некој, нели? :)

ijvslqY.jpg

John Arte, или на наше, „Џон, несфатениот уметник“. :D

Killing Season 5,5 пуштив срце му ставив 6ка.
Имаше многу глупи сцени на моменти, тоа пресвртите во тепањето беа забава до бесвест :). Крајот предвидлив малку клише али ај. А да, јес да беа 3-4 реченици, ама Џон Траволта и српскиот, магаре и козметика:pos:

Апдејт :)
Fast & Furious 6 - 5/5
Oblivion - 5/5
Trance - 3,5/5

Се ќе изедам ама ова нема шанси.
Факинг сериозно на FF 6 и на Oblivion 10ка (одам по имдб оценки), а на Транс едвај 8?
Сериозно??
Најмутаво ми е за оценки да се расправам, разбирам и вкусови and shit, ама не знам ова ми е ново ниво на чудно оценување.

Очекувајте некоја 3,4ка од њот деновиве за Redemption :D

Iceboy такво му е вкусот, што па тебе до толку баш овие оценки ти влегоа во око од сите различни оценки во темата ? :)

Бар јас колку шо можам да споредам

трансформација/еволуција на ликот, „спознавање себеси“ и такви срања...

а и life lessons

Aj cestito, se skrasiv so nova klima
Vivax ACP-12CH35GEXI

Ajde vaka
- zosto gexi a ne geyi?
- zadovolen li si? napisi nesto povece kako raboti? tivka li e?
- zosto Vivax gexi a ne Carrier 42UQV035M Gold XPower koj go ima sega i preku thome http://www.t-home.mk/mk/107/1124/18...limatizeri/Carrier_42UQV035M_Gold_XPower.html

jas seuste imam problem so mojata Gree Change, uste kako nova koj ja postavija 29.05.2013 mrzne podebelata cevka i kogaj ce zamrzne po nea mrzne i potenkata i prekinuva da duva ladno. 2x bea od zorba_b ekspresno kako prijaviv ja polneja so freon/prazneja i ustanovija deka treba da se zameni i mi rekoja vo sabota ce dojdeme i od togas pominaja 10 saboti i non stop so izgovor, "zafateni sme" "nemame na lager takva ce vi dademe poubava" " strpise tebe ti ladi kolku tolku" "imame mnogu defekti niz skopje i ja im vikam pa zar ja nesum isto vo defekt"... Trebase da si zemam LG ili Fujitsu i sega nemase da pisuvam ovde

Не реков дека е, туку за мене беше. Јас кога дознав дека не е се чувствував како да сум измамен

jas seuste imam problem so mojata Gree Change, uste kako nova koj ja postavija 29.05.2013 mrzne podebelata cevka i kogaj ce zamrzne po nea mrzne i potenkata i prekinuva da duva ladno. 2x bea od zorba_b ekspresno kako prijaviv ja polneja so freon/prazneja i ustanovija deka treba da se zameni i mi rekoja vo sabota ce dojdeme i od togas pominaja 10 saboti i non stop so izgovor, "zafateni sme" "nemame na lager takva ce vi dademe poubava" " strpise tebe ti ladi kolku tolku" "imame mnogu defekti niz skopje i ja im vikam pa zar ja nesum isto vo defekt"... Trebase da si zemam LG ili Fujitsu i sega nemase da pisuvam ovde
Баш сакав да те прашам како се понаша климата, ми беше чудно тогаш кога напиша дека ти мрзне цевката а сервисерот ти кажал дека тоа е „нормално„. Инаку имаше некоја служба за заштита на корисници или така нешто. Закани им се дека ќе ги пријавиш, не може да те мавтаат со глупости како „на други муштерии им се порасипани климите„.

Прво уредот не ти работи како што треба, второ заради ова можеби се амортизираат компресорот и/или други компоненти, трето гаранцијата ти тече и сакаш што побрзо да се отклони кварот како при евентуална слабост би имало можност да се направи повторна рекламација. А тоа што кажале дека ќе ја заменат не им верувај се додека не донесат друга (без прво да ја земат сегашната). Пиши ги сериските и парт броевите, стај со потенок фломастер навнатре некое знакче за да си познаеш после.

Со сервисери, добра доза параноја е секогаш добра работа!

Баш сакав да те прашам како се понаша климата, ми беше чудно тогаш кога напиша дека ти мрзне цевката а сервисерот ти кажал дека тоа е „нормално„. Инаку имаше некоја служба за заштита на корисници или така нешто. Закани им се дека ќе ги пријавиш, не може да те мавтаат со глупости како „на други муштерии им се порасипани климите„.

Прво уредот не ти работи како што треба, второ заради ова можеби се амортизираат компресорот и/или други компоненти, трето гаранцијата ти тече и сакаш што побрзо да се отклони кварот како при евентуална слабост би имало можност да се направи повторна рекламација. А тоа што кажале дека ќе ја заменат не им верувај се додека не донесат друга (без прво да ја земат сегашната). Пиши ги сериските и парт броевите, стај со потенок фломастер навнатре некое знакче за да си познаеш после.

Со сервисери, добра доза параноја е секогаш добра работа!

Ce probam uste neko vreme so arno, monterot mi spomna deka se preblokirani do ilinden praznikot, iako monterot samo si ja montiral jas mu ponudiv "zemi nova klima od kaj ZORBA i ce ti platim montaza pak samo da ne ga gledam ovaa povece". Nemam zborovi cista balkanska rabota i zatoa voopsto ne treba da se palimo na toa 5 godini garancija, a sto bi bilo ako se rasipe po 4 godini :)
Vo pravo si ako zamrzne ona nemoze da isporacuva povece ladno i vnatresnata edinica dava na kompresorot da raboti full kako bi postignala, ednostavno se slusa negovata opteretenost a za mene i povisoka cena za struja.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom