Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Lg Athena mi ja ponudija okolu 1200eur Lg Athena H12AK, a Xtreme ne sum mozel da ja najdam kaj nas, ama i da ja ima 1500eur bi cinela.
Mitsubishi VAHZ, Panasonic ve12nke, Daikin RXLG35K/FTXG35J, Fujitsu 12LT, Hitachi rac35wsa,Toshiba nordic Daiseikai,,,,, vakov tip na klimi za low ambient heating, vrti kako sakas min. 1500eur, a dali ke ti se isplati za tie 10-15 dena vo zimata????, a i nekoi ne mozat da se kupat kaj nas
ILI vakov tip na klimi ali ne brend, tuku gree,vivax,midea itn, koi se 3 pati poeftini, a zdravje dogodina ke vi gi kazam moite vpecatoci
Aj cestito, se skrasiv so nova klima
Vivax ACP-12CH35GEXI
Баш сакав да те прашам како се понаша климата, ми беше чудно тогаш кога напиша дека ти мрзне цевката а сервисерот ти кажал дека тоа е „нормално„. Инаку имаше некоја служба за заштита на корисници или така нешто. Закани им се дека ќе ги пријавиш, не може да те мавтаат со глупости како „на други муштерии им се порасипани климите„.jas seuste imam problem so mojata Gree Change, uste kako nova koj ja postavija 29.05.2013 mrzne podebelata cevka i kogaj ce zamrzne po nea mrzne i potenkata i prekinuva da duva ladno. 2x bea od zorba_b ekspresno kako prijaviv ja polneja so freon/prazneja i ustanovija deka treba da se zameni i mi rekoja vo sabota ce dojdeme i od togas pominaja 10 saboti i non stop so izgovor, "zafateni sme" "nemame na lager takva ce vi dademe poubava" " strpise tebe ti ladi kolku tolku" "imame mnogu defekti niz skopje i ja im vikam pa zar ja nesum isto vo defekt"... Trebase da si zemam LG ili Fujitsu i sega nemase da pisuvam ovde
Баш сакав да те прашам како се понаша климата, ми беше чудно тогаш кога напиша дека ти мрзне цевката а сервисерот ти кажал дека тоа е „нормално„. Инаку имаше некоја служба за заштита на корисници или така нешто. Закани им се дека ќе ги пријавиш, не може да те мавтаат со глупости како „на други муштерии им се порасипани климите„.
Прво уредот не ти работи како што треба, второ заради ова можеби се амортизираат компресорот и/или други компоненти, трето гаранцијата ти тече и сакаш што побрзо да се отклони кварот како при евентуална слабост би имало можност да се направи повторна рекламација. А тоа што кажале дека ќе ја заменат не им верувај се додека не донесат друга (без прво да ја земат сегашната). Пиши ги сериските и парт броевите, стај со потенок фломастер навнатре некое знакче за да си познаеш после.
Со сервисери, добра доза параноја е секогаш добра работа!

ovaa cena e bez ddv?Advance Media 39800 + 60Eur montaza do 3m
Исто како и се друго што не се продава на кило и не иде на ангро... проклето глупава држава сме кога ќе посакаш било што, што не е „стандардно„. Штом го нуди само еден или само неколку трговци, очекувај цената да биде накај дупло од реалната.Vcera se vrativ od grcija i vidov deka cenive na nasive klima uredi se bezobrazno skapi vo sporedba so nivnite.
Pr. fujitsu 12lec koj go zemav od hidroset e so okolu 150-200 evra poeftin vo grcija
Gexi ima Sanyo kompresor a Geyi mislam dela kompresorot e Gree, i Gexi ima eurovet certifikat.