Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Watchman го симнав ама екстендед верзија, преку 3 саата е. Да трошам време? :P

Mi treba polovno motorce za ventilatorot ili cela polovna vnatresna edinica za vivax 50 gei.Dali znaete nekoj so otpad za klimi ili nesto slicno.

Mi treba polovno motorce za ventilatorot ili cela polovna vnatresna edinica za vivax 50 gei.Dali znaete nekoj so otpad za klimi ili nesto slicno.
Pisi kontakt telefon ke ti javat , pisi na igor_5ko@yahoo.com
--- надополнето: 16 април 2013 во 09:29 ---
Pisi kontakt telefon ke ti javat , pisi na igor_5ko@yahoo.com

Fast and Furious престана да биде интересен после кецот... туку сега ќе го отупат во стилот на Die Hard. $$

sad_keanu.jpg

Луѓе со значително поблаги проблеми од овие, завршувале со самоубиства и слични грозоморни чинови. Треба цврст карактер за вакво нешто. Секоја чест што сеуште стои на нозе и некако се труди да се радува на животот.

Ја читав неговата животна приказна пред неколку дена на ФБ. Навистина инспиративно и трогнувачки, кој би рекол дека совршени филмски ликови се соочуваат со такви проблеми и ситуации. Најчесто за нив ние мислиме дека животот им е совршен баш како што изгледаат и дека се опкружени само со црвени теписи, блицеви и воздишки. Ама гледате не било така ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom