Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај на приватни ќе си ги мериме и за европска кинематографија ако сакаш? За другото те прочитав преку редови оти 3 страни верглаш исто а прилично позитивен сум денес да ти објаснувам или потрудам на учитив начин отерам упм. <3
болдирав и подвлечев и јас рандом, колку да изгледа драматично како твоево покажување-он-мене.
одвлекувај го ти само вниманието со нешта надвор од темата(колку „тестирам“ е коректно пишано не зн) само колку да прикриеш некои ствари.Ха. Колку лесно паѓате на провокации. Ова е мојот дупли акаунт во кој сакам да ве тестирам.
.... Џст Кидинг....
Туку како бе успева ваков човек сериозно да ве испровоцира. Не знае дека после точка се пишува голема буква, па уште он ќе ви сугерира мене и на сите вас за лош вкус. Некогаш иронијата е премногу голема.
одвлекувај го ти само вниманието со нешта надвор од темата(колку „тестирам“ е коректно пишано не зн) само колку да прикриеш некои ствари.
очигледно тие(и јас) не биле единствените кои паѓаат на провокации. и ти не можеше а да не возвратиш после коментарот за Енџисепак темава е за тоа. сори ако те вознемирив
и ти можеш повеќе од ЏолиАјде можеш ти, верувам во тебе. Голема буква, после секоја точка.
да, навредите се прилично учтив обид да се отераш самиот себе таму каде што сакаше да ме отераш мене.Ај на приватни ќе си ги мериме и за европска кинематографија ако сакаш? За другото те прочитав преку редови оти 3 страни верглаш исто а прилично позитивен сум денес да ти објаснувам или потрудам на учитив начин отерам упм. <3
болдирав и подвлечев и јас рандом, колку да изгледа драматично како твоево покажување-он-мене.
и ти можеш повеќе од Џоли(и повеќе од непотребната запирка „Голема буква, после секоја точка.“, како и неопходно додавање запирка помеѓу „Ајде“ и „можеш ти“
)
Чекај Псај, остани, кај бегаш, допрва ќе биде жестоко, Летачот и посветил пост на Рокенрола во Драга кајгана.
Рокенрола, гордеј се сестро!
Дали некој знае како се движат цените на АКЛИМАТ или од групацијата на ФЕРОЛИ радијаторите.
Дали некој знае како се движат цените на АКЛИМАТ или од групацијата на ФЕРОЛИ радијаторите.
а па тролањето па ич не е пожелно во ниедна темапремногу реклама во темава ...
а па тролањето па ич не е пожелно во ниедна тема