Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.707
Поени од реакции
34.250
Ај на приватни ќе си ги мериме и за европска кинематографија ако сакаш? За другото те прочитав преку редови оти 3 страни верглаш исто а прилично позитивен сум денес да ти објаснувам или потрудам на учитив начин отерам упм. <3

болдирав и подвлечев и јас рандом, колку да изгледа драматично како твоево покажување-он-мене.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ај на приватни ќе си ги мериме и за европска кинематографија ако сакаш? За другото те прочитав преку редови оти 3 страни верглаш исто а прилично позитивен сум денес да ти објаснувам или потрудам на учитив начин отерам упм. <3

болдирав и подвлечев и јас рандом, колку да изгледа драматично како твоево покажување-он-мене.
Ха. Колку лесно паѓате на провокации. Ова е мојот дупли акаунт во кој сакам да ве тестирам.

.... Џст Кидинг....

Туку како бе успева ваков човек сериозно да ве испровоцира. Не знае дека после точка се пишува голема буква, па уште он ќе ви сугерира мене и на сите вас за лош вкус. Некогаш иронијата е премногу голема.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Ха. Колку лесно паѓате на провокации. Ова е мојот дупли акаунт во кој сакам да ве тестирам.

.... Џст Кидинг....

Туку како бе успева ваков човек сериозно да ве испровоцира. Не знае дека после точка се пишува голема буква, па уште он ќе ви сугерира мене и на сите вас за лош вкус. Некогаш иронијата е премногу голема.
одвлекувај го ти само вниманието со нешта надвор од темата(колку „тестирам“ е коректно пишано не зн) само колку да прикриеш некои ствари.
очигледно тие(и јас) не биле единствените кои паѓаат на провокации. и ти не можеше а да не возвратиш после коментарот за Енџи:) сепак темава е за тоа. сори ако те вознемирив

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
одвлекувај го ти само вниманието со нешта надвор од темата(колку „тестирам“ е коректно пишано не зн) само колку да прикриеш некои ствари.
очигледно тие(и јас) не биле единствените кои паѓаат на провокации. и ти не можеше а да не возвратиш после коментарот за Енџи:) сепак темава е за тоа. сори ако те вознемирив
Ајде можеш ти, верувам во тебе. Голема буква, после секоја точка.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Ајде можеш ти, верувам во тебе. Голема буква, после секоја точка.
и ти можеш повеќе од Џоли:) (и повеќе од непотребната запирка „Голема буква, после секоја точка.“, како и неопходно додавање запирка помеѓу „Ајде“ и „можеш ти“:) )

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111

да, навредите се прилично учтив обид да се отераш самиот себе таму каде што сакаше да ме отераш мене.
и дај среди се те молам. ако сакаш да разговараш - разговарај. не пишувај коментари и без везе рандом подвлекувања од нервоза. полека..ништо страшно и да не одговориш(веднаш) и да нема што да одговориш:) јас барем зн да си го признаам поразот, ако ништо друго

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Абе гледајте ракомет бе деца, остајте филмовите сега.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
и ти можеш повеќе од Џоли:) (и повеќе од непотребната запирка „Голема буква, после секоја точка.“, како и неопходно додавање запирка помеѓу „Ајде“ и „можеш ти“:) )
грев4е:)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Чекај Псај, остани, кај бегаш, допрва ќе биде жестоко, Летачот и посветил пост на Рокенрола во Драга кајгана.:pos:

Рокенрола, гордеј се сестро!
Аман бе. Што ти прави фрустрација. Нејсе, се има по форумов.;)

Туку ќе ве замолам бателете ги личните препирки овде во темава, нека си остане раат место каква што си било. Се што е лично препукување понатаму ќе мора да се брише за доброто на форумџии кои ја читаат темава за да најдат нешто корисно.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Поради муабетите од горе се чувствувам како да одам оф топик, ама оваа вест ме израдува. Монти Пајтон повторно заедно на филмското платно. Ова е нивен прв филм од 1983 год. Станува збор за научно-фантастичната анимирана комедија Absolutely Anything. Гласовите ги позајмуваат монтипајтонци, а режисер е Тери Џонс (Life of Brian). Снимањето започнува напролет.
Повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom