Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
одеднаш некој добил засилување и се решил да напаѓа некого поради не зн зошто, можеби нешто лично, навистина не зн..ако сакаш биди љубезен и објасни ми го твојот проб со мене, можеби сум ти згрешил нешто, сум те навредил и не сум свесен за тоа, па би сакал да дознам за што се работи и да ти се извинам ако ништо др..
патем добро знам што зборувам, но очигледно секој ја доживува вистината онака како што нему му одговара
постов слободно може да се избрише, свесен сум дека е надвор од темата, но едноставно бев присилен тука да го закачам
Немој да бидеш позер.:)

Абе овој зборел за Менхетен, остајте го на раат :D

значи луѓе, да се разбереме, не сакав тој краток дел од постот да заврши на оваа тема..ете размислував гласно и постот од една тема заврши во друга - тука, најверојатно поради согласување со моето мислење на личноста што го прикачи, која најверојатно посакала да се ангажира во ваква дискусија и посочи неколку форумџии, по што јас логички констатирав дека војната е помеѓу нив, на инсистирање на таа личност

Ова е тема за Генерална дискусија така да не знам кој цитирал, ама тука е местото за вакви работи, да не ги кашкаме другите теми.
тоа беше само надополнување на претходното што го кажав, а тука немав никаква намера да го наметнам тој став. му отстапувам сега простор на бенеамата да се дообјасни:)
инаку да одговорам на едно од прашањата, мене омилени режисери ми се В. Ален, Д. Линч, А. Тарковски, Л. В. Триер, Манчевски си го сакам..следам некои и од поновите и некои не толку познати режисери, но не значи дека бегам по секоја цена од режисери како Џејмс Камерон ако знаат да изработат дела кои семнтиментално можат да ме трогнат и веднаш заборавам на останатите визуелни аспекти кои ми се доста битни, може да речам и најбитни:)

тоа беше само надополнување на претходното што го кажав, а тука немав никаква намера да го наметнам тој став. му отстапувам сега простор на бенеамата да се дообјасни:)
инаку да одговорам на едно од прашањата, мене омилени режисери ми се В. Ален, Д. Линч, А. Тарковски, Л. В. Триер, Манчевски си го сакам..следам некои и од поновите и некои не толку познати режисери, но не значи дека бегам по секоја цена од режисери како Џејмс Камерон ако знаат да изработат дела кои семнтиментално можат да ме трогнат и веднаш заборавам на останатите визуелни аспекти кои ми се доста битни, може да речам и најбитни:)
Остај го бенеамата, кажи ги ти форумџиите со лош вкус и зашто имале лош вкус, бенеамата кога има нешто си кажува...

Дечки дајте ве молам некое ваше мислење за овие два инвертер климатизери:

- Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA цена околу 800-850 еур
- Fujitsu General ASYG 12 LEC цена 700 еур

Дали некој од вас ги користи и како се имаат покажано овој период.

Позз,
Јас го имам Fujitsuto, за искуството побарај ги моите постови неколку страници наназад, да не се повторувам.

Дали некој знае како се движат цените на АКЛИМАТ или од групацијата на ФЕРОЛИ радијаторите.

Ај на приватни ќе си ги мериме и за европска кинематографија ако сакаш? За другото те прочитав преку редови оти 3 страни верглаш исто а прилично позитивен сум денес да ти објаснувам или потрудам на учитив начин отерам упм. <3

болдирав и подвлечев и јас рандом, колку да изгледа драматично како твоево покажување-он-мене.

Ај на приватни ќе си ги мериме и за европска кинематографија ако сакаш? За другото те прочитав преку редови оти 3 страни верглаш исто а прилично позитивен сум денес да ти објаснувам или потрудам на учитив начин отерам упм. <3

болдирав и подвлечев и јас рандом, колку да изгледа драматично како твоево покажување-он-мене.

Ха. Колку лесно паѓате на провокации. Ова е мојот дупли акаунт во кој сакам да ве тестирам.

.... Џст Кидинг....

Туку како бе успева ваков човек сериозно да ве испровоцира. Не знае дека после точка се пишува голема буква, па уште он ќе ви сугерира мене и на сите вас за лош вкус. Некогаш иронијата е премногу голема.

Ха. Колку лесно паѓате на провокации. Ова е мојот дупли акаунт во кој сакам да ве тестирам.

.... Џст Кидинг....

Туку како бе успева ваков човек сериозно да ве испровоцира. Не знае дека после точка се пишува голема буква, па уште он ќе ви сугерира мене и на сите вас за лош вкус. Некогаш иронијата е премногу голема.
одвлекувај го ти само вниманието со нешта надвор од темата(колку „тестирам“ е коректно пишано не зн) само колку да прикриеш некои ствари.
очигледно тие(и јас) не биле единствените кои паѓаат на провокации. и ти не можеше а да не возвратиш после коментарот за Енџи:) сепак темава е за тоа. сори ако те вознемирив

одвлекувај го ти само вниманието со нешта надвор од темата(колку „тестирам“ е коректно пишано не зн) само колку да прикриеш некои ствари.
очигледно тие(и јас) не биле единствените кои паѓаат на провокации. и ти не можеше а да не возвратиш после коментарот за Енџи:) сепак темава е за тоа. сори ако те вознемирив

Ајде можеш ти, верувам во тебе. Голема буква, после секоја точка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom