вистински да го сакаше филмот ќе пишеше некоја рецензија, ќе дадеше предлог кои филмови треба да ги гледаме па така ќе се развиеше дискусија
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вистински да го сакаше филмот ќе пишеше некоја рецензија, ќе дадеше предлог кои филмови треба да ги гледаме па така ќе се развиеше дискусија
Не бе, чудно ми е, а што е со тие што ич не пишуваат на подфорумов, а вистински го сакаат филмот?
>implying i might be one of them
Не е за секого коментарот.
Види вака, не ти Ике, за некој да игра на вкус карта треба прво да прикаже барем фрагмент од својот, уосталом за мене си овца. Поголеми глупости последните страни немав прочитано на темава.. а колку пати има Сантос пишано само.. Како прво, те молам просветли ме како тоа да гледам јас ЕДЕН добар место 5, 10, 20 лоши.. има некои специјални торетнти? Втората глупост беше набројување на познати режисери да докажеш твој вкус. Што лично по стилот на пишување сум сигурен дека само еден имаш изгледано од Линч и си заспал.. Тарковски беше уште подолга грешка. Тарковски е фраза и секој ја минува, еве јас ја имам цела филмографија изгледано кога барав квалитет и еве, и пред некој ден ја спуштив за колекција, доволно добро за тебе? Третата глупост кога збореше за следење нови и не толку познати режисери, но по никоја цена не го избегнуваш Камерон да те трогне.. моментот е што Камерон вади филм на 10 години.
Толку си клише дете што е смешно да се коментира.. американ булшит изи мизи глупости ми е доволно да не те читам.
Пс Хичкок не го спомна.
а да не констатирам(можеби несвесно) дека најактивните форумџии на тема ФИЛМ уствари не се доволни познавачи на вкусот