- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.508
- Поени од реакции
- 10.877
Баш ме интересира дали може да го направат сличен на него, со брада, фриз и остало.Инаку изгледа Бенедикт Камбербач ќе бил Dr.Strange. Арно за него.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш ме интересира дали може да го направат сличен на него, со брада, фриз и остало.Инаку изгледа Бенедикт Камбербач ќе бил Dr.Strange. Арно за него.
Баш ме интересира дали може да го направат сличен на него, со брада, фриз и остало.
никако!!Едно прашање,купив шпорет на дрва Prity со котел за парно.Дали може да се греам без да го приклучам на парно?Мислам да не има некаква штета шпоретот или котелот?
Da se raboti za 12000 BTU. Prvite FONKO bea prefarbani LG, moive pojma nemam cii se, samo znam deka kompresorot e na TOSHIBA. So vcerasnoto merenje ispadna deka e uste poekonomicno greenjeto: za 15 casa potrosi 10 Kw/h , dodeka TERMOROT potrosi za 14 casa 14 Kw/h. , znaci i povece od 40% poekonomicno.@tzlatko чудна потрошувачката со фонко климата (баш ме интересира чии клими ребрендирале, и стариве имаат таква една -уште им работи).
12000БТУ е моделот? Иначе ako на потрошувачка од 1700W ел. енергија дава некои 3 до 3.5киловати топлина, тогаш пак не е лошо (подобро од панелката секако).
Da se raboti za 12000 BTU. Prvite FONKO bea prefarbani LG, moive pojma nemam cii se, samo znam deka kompresorot e na TOSHIBA. So vcerasnoto merenje ispadna deka e uste poekonomicno greenjeto: za 15 casa potrosi 10 Kw/h , dodeka TERMOROT potrosi za 14 casa 14 Kw/h. , znaci i povece od 40% poekonomicno.

Некој пишуваше дека си врши работа апаратчетво од Анхоч.Интересно ова апаратчево од Анхоч.... и не е скапо!