- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
Eurovent a ne eVrovente pa zatoa kaj brusalkite nema evrovent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eurovent a ne eVrovente pa zatoa kaj brusalkite nema evrovent
na stranski eurovent,na makedonski evrovent he he.Eurovent a ne eVrovent
Pisi na google Evroventna stranski eurovent,na makedonski evrovent he he.
Kolku saka neka dava.Jas 10 godini imam SUZUMI 16 i ne ja menuvam za nova Amber-gla za gla,poke mu veruvam na SUZUMITO ,toa e moe mislenje i koga bi kupuval pomegu niv ,prednos bi mu dal na suzumitoPisi na google Evrovent
I pisi im na Evrovent za Suzumi od 70k kolku dava na -7
Slikaj ja fiskalnata od 2010taKolku saka neka dava.Jas 10 godini imam SUZUMI 16 i ne ja menuvam za nova Amber-gla za gla,poke mu veruvam na SUZUMITO ,toa e moe mislenje i koga bi kupuval pomegu niv ,prednos bi mu dal na suzumito
mozi ke vratat ddv so kamata od 2011 godSlikaj ja fiskalnata od 2010ta
Kolku ti dava ic da ne te zamaraKolku saka neka dava.Jas 10 godini imam SUZUMI 16 i ne ja menuvam za nova Amber-gla za gla,poke mu veruvam na SUZUMITO ,toa e moe mislenje i koga bi kupuval pomegu niv ,prednos bi mu dal na suzumito
Koga X brend pravi takanarecen popust od 11%, a Gree pravi popust od 25%-45%, ima golema razlika. Od taa pricina se etiketira kako "top ponuda koja nema da se povtori".Претежно се воздржувам од вакви коментари, али после секојдневно читање тоа па тоа, имам и јас нешто да такаречи-плукнам
Кога X бренд, на поголем попуст продава модел кој повеќе нема да се произведува е "чистење стари залихи", а кога Грее така прави тоа е "топ понуда која нема да се повтори" ?!
Или друга беше прикаската со U-Crown-ите?
Дајте каталог Грее 2020, да видиме кој уште модел го нема во него?
Да не го снемува и Amber-от, пошо уште тој е останат со Twin компресор.
Пред месец-два бев пред земање клима и малку повеќе разгледував. Тогаш го пуштивте G-Tech на промо. Ми се гледаше како нешто ОК од понудата на Грее но го прескокнав кога видов дека не е со twin компресор.... ама ај реков и цената му е мид-рејнџ.
Сеа гледам ни Soyal-от не е со twin компресор ама ценичката пу пу машала
Епа Toshiba-та не намали цена за 45% ко U-Crown-от пред чистење на залихите.
Изгледа не им се исплаќа, или можеби кога малку ќе се замислам, што направи понудата на хај-рејнџ модели со набиени цени од Кинеските брендови на пазарот на клими во МК дури мислам дека само им ја крена цената на Јапонските брендови.
Мало сутра. Ни Амбер не е 45000 7 kw. Односно 45000 е 12ка. Ако ја симнат Амбер на 28000 тогаш и јапонските може.Baterijava pak otide out.
Pomina lazenjeto made in Japan, koga se Japanki made in China.
Zatoa siminjajte ceni oti ne e na arno.
Realna cena na Japankata max 45000, za 7kw.