Moze da pustis slika od vnatresnataИ покрај температура пониска од -10° Краунот си работи со прекини. Не ја напушта традицијата.
Автоматски споено мислење:
[/QUOTE]Значи ко те шиба е сузумито епа добро е и не плачи што твојата од пред некој ден трошела 500в а сега 1000в добро е тоа.
Јас споделувам тоа што е реално а не да модифицирам и да правам лажни видеа ама има секакви на овој свет сигирно си од групата Можеме па се е јасно.
Поздрав и убав ден
Претходно на слики се чудевте кога ставав можеле да се преправаат баравте видео. сега еве ви видео пак не ви е јасно епа тоа е секој различно размислува кака вие сакате така ги толкувате работите кога сите сте со 3.5 и ретко кој со 5.5 кв клима а јас единствен со 7 кв па се чудите малку трошела такава е климата имам јака изолација сендвич зидове пвц со три стакла под паркет 2 сантима пресован стиропор а еве на југ сум од изгрејсонце до зајдисонце сонце пече внатре до пола соби климата дојде до 900в и оде во он оф и се така додека има сонце.
Koj si znae si znae, kaj mene bez izolacija amberot trosi isto ili malce poveke od kaj drugar vo kuka so amber 5.5ka izolacijata najveke doprinesuva za niska modulacija klimata oseka kolku vlece prostorot i nadoknaduva neli i mene mi bese cudno ama ete provereno pojaka klima trosi pomalce....