Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
935854_587261161326577_1188569348_n.jpg

anigif_enhanced-buzz-8096-1359654617-6.gif

Pluh нека ви се множат годините, да сте здрави и живи, само едно прашање - знае Мокјументари дека гледаш How I met your mother? Кај мене тоа се води како изневерување.
Гледам и 2.5 men, дури и без Чарли...

i got my hoe on a leash :Dhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cYU0TA6QhIg#t=83s

Овака кога ќе ми текне дека на Ио и роботите не му се свиѓаа... :)

Оти вака сега правите за Only God, сакав вечер да го глеам ама ќе го глеам одамна го чекав :(

Јас ви кажав а вие терајте. :)
--- надополнето: 24 јули 2013 во 13:55 ---

Мал бев и серијата ја гледав заради песнава :)

R.I.P.
леле сум ја заборавил песнава, класика...

" Add Movies You've watched " - најглупа секција на фејсбук ( освен ако немаш изгледано испод 50 , тогаш има логика да пополниш)

Пацифик Рим - :drk: И тоа го :drk: на 2D , а да го гледав 3D којзнае што ќе правев.

Се плашам дека на @њот нема да му се допадне Only God Forgives, што ќе предизвика измеѓани чувства ем емоции кај двајцата...

Јас па мислам дека ќе му се допадне.
Нема битни карактери, нема дијалози, нема некоја ептен битна приказна, и се на се е претенциозно :гомце:.
Сто посто ќе му се допадне :D :D

Толку е лош? Па... штом Оblivion го оцени 8-ка овој сигурно мора да е претерано лош, штом ти како лош го оценуваш, а Oblivion со 8-ка. :D

khmdrivene?khm

Go gledav Oblivion.
Vecer Mud.
Gi ima na snimki.

Ovoj so Gosling moze eftina snimka, jebesliga. :D

Не е како за 8ката од Ио добар, ама не е лош. 6-ка. Предвидлив, лош избор на глумци, КАТАСТРОФАЛНА музика..
Ефекти само, блокбастериш во обид за приказна уз заплет.

Стварно цели 3 месеци ништо не ми се има допаднато.. освен Evil Dead. :confused:

Мене ми беше како подобра верзија на Прометеус

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom